[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Fīderis
BorodaDatums: Svētdiena, 17.08.2014, 20:26 | Ziņa # 646
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Bik piedalījos LČ fīderī otrā kārtā. Jāsaka, ka priekš pirmās reizes labi. Bija 3 zonas, pirmajā dienā paņēmu 5.vietu no 11. Otrajā dienā tik labi negāja, 7.vieta. Kopā 12punkti. Pēdējais nepaliku. :) Bišk mani arī iefilmēja puisis, kas Edgaru aizstāja. Man bij kepons ar parcopi.lv, un mošk uz krēla izlikto džemperīti ar iefilmēja. Pats apmierināts, katrā dienā palaidu bonusnieku, pirmajā 3min. tikai turēju, tad aizgāja.... mošk zanders, otrā dienā tāds uz 800gr atrādījās un metru no sečoka pateica čau. :) Vispār super, iesaku jebkuram piedalīties... man bija lētā barība, pa 2-3 eiro pakā, bet bik palika kauns, jo tur veči laida ar dārgo galu, un vēl to ko es bodē redzējis neesmu, plus motilis lielos daudzumos...
Bet vispār forši, jo tiku dažiem LV izlases večiem priekšā, kaut uz brīdi, bet tomēr.
Lai Jums ne asakas!

J0nisDatums: Pirmdiena, 18.08.2014, 09:00 | Ziņa # 647
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
man bija lētā barība, pa 2-3 eiro pakā, bet bik palika kauns,

Tur jau nav jākaunas ,bet jālielās ka ar lēto barību un parasto inventāru var tikt pieciniekā ,forši ja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

JanDatums: Pirmdiena, 18.08.2014, 15:36 | Ziņa # 648
Milo fīderists
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Bik piedalījos LČ fīderī otrā kārtā. Jāsaka, ka priekš pirmās reizes labi. Bija 3 zonas, pirmajā dienā paņēmu 5.vietu no 11. Otrajā dienā tik labi negāja, 7.vieta. Kopā 12punkti. Pēdējais nepaliku. Bišk mani arī iefilmēja puisis, kas Edgaru aizstāja. Man bij kepons ar parcopi.lv, un mošk uz krēla izlikto džemperīti ar iefilmēja. Pats apmierināts, katrā dienā palaidu bonusnieku, pirmajā 3min. tikai turēju, tad aizgāja.... mošk zanders, otrā dienā tāds uz 800gr atrādījās un metru no sečoka pateica čau. Vispār super, iesaku jebkuram piedalīties... man bija lētā barība, pa 2-3 eiro pakā, bet bik palika kauns, jo tur veči laida ar dārgo galu, un vēl to ko es bodē redzējis neesmu, plus motilis lielos daudzumos...
Bet vispār forši, jo tiku dažiem LV izlases večiem priekšā, kaut uz brīdi, bet tomēr.
Lai Jums ne asakas!

Quote J0nis ()
Tur jau nav jākaunas ,bet jālielās ka ar lēto barību un parasto inventāru var tikt pieciniekā

:) :) :)

Nu līdz pieciniekam tur vēl tālu un lai tajā ne tikai iekļūtu, bet arī noturētos būs vien jāpērk "dārgās" barības un motilis kura tur nemaz daudz būt pat nevar, jo uz dienu atļauts tikai pus litrs.

Bet citādi, visādā ziņā labs rezultāts un respect par uzņēmību.

LSMK-Milo

Ziņojumu laboja Jan - Pirmdiena, 18.08.2014, 15:38

parcopiDatums: Pirmdiena, 18.08.2014, 18:19 | Ziņa # 649
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Boroda malacis, un mūsu portālu arī pareklamēja! ja

A kas attiecas uz augstvērtīgiem rezultātiem, tad tie maksā dārgi jebkurā copes veidā. Treniņi, braucieni, inventārs, plus ļoti daudz ieguldīta laika. Ne katrs to var un ne visiem to vajag ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

MordaDatums: Otrdiena, 19.08.2014, 14:30 | Ziņa # 650
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 6
Reputācija: 0
Boroda, čau! Te džeks, kurš filmēja sacensības. Tu nevarētu lūdzu caur PM nosūtīt man savu vārdu un uzvārdu. Trešdien būsi televizorā. vezis Ja nu gadījumā Mr. Boroda neatsaucās, varbūt kāds cits var izpalīdzēt.

Paldies!

BorodaDatums: Otrdiena, 19.08.2014, 19:38 | Ziņa # 651
Vīrs ar pieredzi
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Morda ()
Boroda, čau! Te džeks, kurš filmēja sacensības. Tu nevarētu lūdzu caur PM nosūtīt man savu vārdu un uzvārdu. Trešdien būsi televizorā.

Ka bērni no manas mordas nesabīstas...slikti sapņi rādīsies. :D Pieliec klāt 16+...

JanDatums: Otrdiena, 19.08.2014, 21:55 | Ziņa # 652
Milo fīderists
Quote parcopi ()
...
A kas attiecas uz augstvērtīgiem rezultātiem, tad tie maksā dārgi jebkurā copes veidā. Treniņi, braucieni, inventārs, plus ļoti daudz ieguldīta laika. Ne katrs to var un ne visiem to vajag

Ar varēšanu nekāda sakara tam nav, tāpēc pareizāk (manuprāt) būtu teikt - Ne katrs to grib un ne visiem to vajag. ;)

LSMK-Milo

Ziņojumu laboja Jan - Otrdiena, 19.08.2014, 21:56

parcopiDatums: Otrdiena, 19.08.2014, 22:15 | Ziņa # 653
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote Jan ()
Ar varēšanu nekāda sakara tam nav

Varbūt bik neprecīzi izteicos, bet sakars vistiešākais. Teiksim man nav tik daudz brīva laika, lai es varētu izbrīvēt laiku treniņiem un visiem braucieniem/posmiem jebkādās no copes sacensībām. Jāatzīst gan, ka nav arī īsti gribēšana. Pagaidām cope kā sports, mani ne visai uzrunā. Citam varbūt ir gribēšana un ir laiks, bet nav finansiālu iespēju.......tāpēc arī rakstīju, ka ne katrs to var. Nu kaut kā tā. Katrā gadījumā, lai piedalītos jebkāda copes veida mačos un, ja vēl vēlas kaut kādu rezultātu - tad ir jāiegulda daudz resursu. Savs laiks un nauda, plus ir jābūt vēlmei to darīt alus

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

JanDatums: Trešdiena, 20.08.2014, 01:06 | Ziņa # 654
Milo fīderists
Quote parcopi ()
Varbūt bik neprecīzi izteicos, bet sakars vistiešākais. Teiksim man nav tik daudz brīva laika, lai es varētu izbrīvēt laiku treniņiem un visiem braucieniem/posmiem jebkādās no copes sacensībām. Jāatzīst gan, ka nav arī īsti gribēšana. ...

Nu redz, Tu jau pats arī apstiprini manis teikto, jo ja būtu tā gribēšana tad arī atrastos tas laiks. :) Tas pats attiecas uz naudu un visu pārējo. Vajag tik pa īstam gribēt un būs. Iespējams, ne vienmēr tūlīt un tagad, bet būs.

LSMK-Milo

J0nisDatums: Trešdiena, 20.08.2014, 08:24 | Ziņa # 655
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote Jan ()
jo ja būtu tā gribēšana tad arī atrastos tas laiks.

Jan,šeit gan es Tev nepiekrītu :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BorodaDatums: Otrdiena, 02.09.2014, 11:53 | Ziņa # 656
Vīrs ar pieredzi
Gadījās jauno paaudzi palaist skolā, bet pēc tam uz cop. Slepena vieta lielajā upē. :) Fočuka nebija, bet sadoku izceļot bija bik jāiesprigst. :) Izmērs - 800gr līdz kiloškinam, mošk viens pārvilka pāri. Tie kas mazāki tika atlaisti uzreiz, bet viņu netrūka....netrūka arī iztaisnoti āķi, netrūka arī pusmetrs līdz sečokam... pilna emociju gamma. Vēl kolēģa sauciens - kas tas ir? Nu tas bija zutēns! Bet nospriedām, ka mērs it kā nau, lai peld...
Nu tā apmēram.
p.s. vakars bija fotovizuāli skaists, a bet rīta migliņa vispār...

ilmarsDatums: Otrdiena, 02.09.2014, 22:13 | Ziņa # 657
Komentāri: 31
Sveiki puiši.
Ceru, ka mani fīderētāji te neapēdīs.
Tātad copēju ar spininga kātiem, kuriem uz spicītes lieku zvaniņu ar spīgulīti, bet galā kabinu pretsavērpēja sistēmu, vai asimetrisko sistēmu, protams ar barotavām. Droši vien, ka cope ar šādiem kātiem nav diez ko jūtīga, bet tomēr parocīga.
Uz pārmešanu esu diezgan slinks, ja zivs nav līdusi klāt, tad, pat pus stundu varu nepārmest. Cik bieži ir nepieciešams to darīt?
Sakiet puiši, kā jūs copējat ar fīderi naktī, jo no skatīšanās uz fosforiņiem acis vien jau ir kubā, un rēgojas, ka visu laiku rausta. :D

ilmārs dzigurs

BorodaDatums: Trešdiena, 03.09.2014, 13:32 | Ziņa # 658
Vīrs ar pieredzi
Quote ilmars ()
Sveiki puiši.
Ceru, ka mani fīderētāji te neapēdīs.
Tātad copēju ar spininga kātiem, kuriem uz spicītes lieku zvaniņu ar spīgulīti, bet galā kabinu pretsavērpēja sistēmu, vai asimetrisko sistēmu, protams ar barotavām. Droši vien, ka cope ar šādiem kātiem nav diez ko jūtīga, bet tomēr parocīga.
Uz pārmešanu esu diezgan slinks, ja zivs nav līdusi klāt, tad, pat pus stundu varu nepārmest. Cik bieži ir nepieciešams to darīt?
Sakiet puiši, kā jūs copējat ar fīderi naktī, jo no skatīšanās uz fosforiņiem acis vien jau ir kubā, un rēgojas, ka visu laiku rausta. :D

Par kātiem - nezinu kā ir ar spiningu fīderēt. Laikam tā nebūs pareizi - katram savs. :)
Par pārmešanu - tikko barība no barotavas izskalojusies, tā pārmet - 1-3-max 5min. redzēsi, ka zivtiņas ķersies vairāk.
Par nakti - es izmantoju to pašu spīgulīti, pietītu uzmanīgi pie spices, lai neķeras aukla. Nezinu, bet acis vēl pie vietas, uz Kubu nav devušās:))) Var jau izmantot labu pieres lukturīti. Bet vispār naktī man nāk miegs un pilnu nakti es necopēju, kādas pāris tumsas stundas vakarā, tad atkal sākot no rīta gaismiņas.

Ziņojumu laboja Boroda - Trešdiena, 03.09.2014, 19:03

ilmarsDatums: Trešdiena, 03.09.2014, 19:24 | Ziņa # 659
Komentāri: 31
Piebildīšu vel to, ka cope notiek ezerā. Ezerā arī tik bieži jāpārmet?

ilmārs dzigurs

BorodaDatums: Ceturtdiena, 04.09.2014, 11:00 | Ziņa # 660
Vīrs ar pieredzi
Quote ilmars ()
Piebildīšu vel to, ka cope notiek ezerā. Ezerā arī tik bieži jāpārmet?

Grūti ko komentēt, nezinu ne vietu, ne zivju koncentrāciju. Ja tā zivtiņa ir, tad no sākuma - stundu, divas pastrādā cītīgāk, izveido barības galdu, tad tālāk skaties. Ja barība kā klimpa, tad tā no barotavas i stundu neirdināsies ārā, ja galīgi irdena, tad izjuks jau iekrītot ūdenī, tādējādi, iespējams piesaucot maili, nevis grunts zivi. Īsāk sakot, jem tik un copē, eksperimentē, gan jau atradīsi pareizo veidu. :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv