Sveiki, ja fīderējot izmantoju zvaniņus, nevis spicīti copes noteikšanai vai nav vienalga ar kādu kātu copēt? TB ~ līdz 150g testu, bet vai tas ir fīderkāts/karpu kāts, teleskopiskais vai daļīgais?!
Sveiki, ja fīderējot izmantoju zvaniņus, nevis spicīti copes noteikšanai vai nav vienalga ar kādu kātu copēt?
Ja izmantosi zvaniņus vai kādus citus copes signalizatorus nevis spici, tad pa lielam pilnīgi vienalga kādu kātu izmntot, bet tā pavisam noteikti nebūs fīderēšana. Un pat tad ja kā copes signalizatoru izmanto spici tā ne vienmēr būs fīderēšana.
Vai tad fīderošana nav gruntene ar barotavu? Es tā riktīgi neesmu iebraucis kāda vēl starpība starp šiem, vienīgi tas, ka vienā veidā ir tikai svins, otrā, barotava ar svinu
Bet tā paldies, atradu feinus lētus teleskopus priekš gruntenēm, tik tām bij baigi resnie rinķi un spice ar ne no tām tievākām.
beidz, skarbie fīderisti tevi apēstu tā takš ir vesela filozofija un dzīvesveids bet nu praksē pār īsto fīderēšanu sauc grunteņošanu ar barotavu UN copes noteikšanu pēc spices UN biežus pārmetienus. Ja kaut viens punkts neizpildās, tad tas jau ir cits copes veids...
To, ka pludiņi ir " " nepiekrītu, loms galīgi nav slikts!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Paķēru šodien vienu Salmo Supreme fīderi. Neko smalku, bet par Taifumu labāks. Šodien centīšos revanšēties Gaujas breksim, kas vakar pamodās tikai ar tumsiņu, bet tumsai nebiju gatavs, šodien esmu. Tad redzēs kā ies.
Paķēru šodien vienu Salmo Supreme fīderi. Neko smalku, bet par Taifumu labāks. Šodien centīšos revanšēties Gaujas breksim, kas vakar pamodās tikai ar tumsiņu, bet tumsai nebiju gatavs, šodien esmu. Tad redzēs kā ies.
Ne asakas! Tādā karstumā laikam arī brekšuki jem pa nakti tik un rīta gaismiņā.
Nop, neņem nemaz Tāda sajūta, ka mazliet pa garšīgu visu uztaisīju. Copītes vārgas, vārgas. Vienu plinderi un breksēnu dabūju, bet pēctam klusums. Kamēr gaisma, tikmēr raudas gan smuki nāca, bet vēlāk tukšs.
Meženes un līdakas gan deva vaļā pēc pilnas programmas. Pa manu iebarotu vietu arī trakoja.
Tā nu man iet pa to Gauju, jāmēģina būs uz Emajogi aizbraukt...