Sveicināti ! Beidzot arī sākšu apgūt copi ar fīderi. Iepriekš ir daudz sēdēts ar grunteni pie Daugavas, bet gribās pamēģināt ko sportiskāku. Sākumam iepieku Salmo taifun feeder 120 un tuvākā laikā arī tiks iegādāta spolīte. Pāris vakaros ar intresi izgāju cauri visam topikam un nevaru vien sagaidīt kad tikšu uz copi. Gribās brekšus paķerstīt
Gofman un citiem fīdera iesācējiem. Arī es plānoju apgūt šito štelli un kaut kādai sākuma skaidrībai kolēģis Jan ieteica man noskatīties dažus video iekš youtube. Pirmajam ieskatam man likās baigi ok.
Jāsāk ar šo (tur ir kādas padsmit daļas par tehnisko pusi):
Un tad var noskatīties kā jāvelk te:
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Tas ir pats lētākais laikam, ka neatsit apetīti fīderēt.
Nav nekāda vaina. Es vairākas sezonas ar to fīderēju un tikai pagājušajā gadā tiku pie glaunāka kātiņa
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tas ir pats lētākais laikam, ka neatsit apetīti fīderēt.
Es domāju sākumam būs labs, kad iemācīsies ar šādu rīkoties, tad ar labāku būs lielāka bauda strādāt.
Quotemarti ()
Gofman un citiem fīdera iesācējiem. Arī es plānoju apgūt šito štelli un kaut kādai sākuma skaidrībai kolēģis Jan ieteica man noskatīties dažus video iekš youtube. Pirmajam ieskatam man likās baigi ok
Paldies ! Noteikti paskatīšos, es jau izgāju šim topikam visam cauri un vēl daudziem NG raidījumiem un ar katru brīdi interese par fīderēšanu tik pieaug.
Paldies ! Noteikti paskatīšos, es jau izgāju šim topikam visam cauri un vēl daudziem NG raidījumiem un ar katru brīdi interese par fīderēšanu tik pieaug.
Lai Tev ne asakas! Gan ar laiku atradīsi savu īsto fīderi. Apmeklē arī lapu www.feeder.lv Tur jau profi par visu ko stāsta un liek video.
Kamēr liela daļa Latvijas copmaņu sēž uz gruntenēm un gaida izsalkuso vimbu, uzticīgākie fīderisti copē arī citas zivis. Detalizētāk skatieties vakardienas Boroda atskaiti par copi. http://parcopi.lv/forum/42-176-44242-16-1396108814
Fīderis rullē arī agrā pavasarī. Tiesa gan cope ir citādāka - ļoti piesardzīga. Atšķirības ir arī saistībā ar "parazītiem". Ja vasarā ir jāatsitas no vīķes un mikropličiem, tad tagad jāatsitas no ķīsēniem. Ne asakas, fīderisti!
Kamēr liela daļa Latvijas copmaņu sēž uz gruntenēm un gaida izsalkuso vimbu, uzticīgākie fīderisti copē arī citas zivis.
Ja jau cauru sezonu tā vimba būtu tik pieejama kā šajā brīdi, tad jau noteikti ka arī neuzticamākie fīderisti censtos piemānīt kādu citi zivi bet kamēr vimba ir aktīva tikmēr jāmēģina to ķerti rokā, pārējas sugas varēs vilkt nākamajos mēnešos... Kā saka, katram jau savs...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
a es šodien pirmo reizi mūžā biju fīderēt izvilku vienu raudu, kaut ko smuku drusku pavilku, bet atāķējās. bija diezgan daudz copju, bet nekā nesanāca realizēt. pieļauju, ka sīkaļas, jo kumoss bija kādi 4 baltie + 6 motiļi. daugavā mongoļos. ilgi jau ar nebijām. bet pietika, lai tā štelle iepatiktos zivniekam viens ķīsis bet kaut ko smuku šis ar pavilka drusku.
p.s. redzējām daudz kuģu. viens no tiem - tallink, gan bija negants. izraisīja normālu cunami paisumu, ka dabūjām laisties lapās.
p.p.s. labāk būtu palicis copēt! jo pēc copes aizsteidzos strādāt un karstākajā darba procesā nozāģēju īkšķim galu viss ok, kreisā roka, kauls nav skarts, bet gals būs spalvains, jo paņēma ielāpu no spalvainas vietas morāle - nekad nedodiet priekšroku darbam attiecībā pret copi! sory, kādu laiku tagad nekāds alus.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
marti nu Tu gan laid...būtu labāk palicis garāžā es tur aliņu iedzēru, laivu paremontēju un baigi pa seksīgo bija bet jūtu līdz...tā procesija varētu būt baigi pretīga...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!