[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Fīderis
BorodaDatums: Otrdiena, 06.08.2013, 18:29 | Ziņa # 481
Grupa: Dzēstās
Quote (RoginskisLV)
Mjaa laba cope kopa 15,7kg

Tiešām smuki brekši! ja
Tu no laipas copē?

RoginskisLVDatums: Otrdiena, 06.08.2013, 19:54 | Ziņa # 482
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 86
Reputācija: 4
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti
ja laipa dance

RoginskisLVDatums: Otrdiena, 06.08.2013, 19:57 | Ziņa # 483
Par aktivitāti
sita baigi laba bariba...es sito lietoju...

BorodaDatums: Otrdiena, 06.08.2013, 20:33 | Ziņa # 484
Jā, Traper ir laba barība. :)
Laipa pie peldētavas? ;)

RoginskisLVDatums: Otrdiena, 06.08.2013, 21:44 | Ziņa # 485
Par aktivitāti
ja peldvieta? tu no latgale???

BorodaDatums: Trešdiena, 07.08.2013, 10:20 | Ziņa # 486
Quote (RoginskisLV)
ja peldvieta? tu no latgale???

Nē, es no Rīgas. :D

IesācejsDatums: Sestdiena, 10.08.2013, 13:08 | Ziņa # 487
VIP fīderists
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Man arī nav iebildumu pret Traper. Ikdienas copei mēdzu lietot parasto feeder no Traper. "Garšīgākai" copei izmantoju Milo upe, ja ir pieejama.
Bet vispār labi rezultāti sanāk arī uz pavisam ekonomiskām pamatbarībām (Salmo, Still), pievienojot kaut ko no dārgākām barībām. Te vēl navar ko dalīties - pagaidām tikai eksperimenti :)
Esmu mēģinājis gatavot pamatbarību pats. Pirmai pavasara barībai sanāk OK, jo pa ziemuir sakrājusies sakaltusi maize, kas pārtop rīvmaizē, auzu pārslas, cepumi, saulespuķu sēklas, ...
Tomēr nekāda baigā ekonomija jau nesanāk. Tikvien kā gandarījums, ka spēju sagatavot strādājošu barību :) :) :)

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

BorodaDatums: Svētdiena, 18.08.2013, 21:37 | Ziņa # 488
Es apmēram redzēju ar ko baro sportisti. NG bija kaste ar motili. Citiem namanīju, jo lēnām braucu ar riteni gar visiem. Bija n-tās pudelītes ar kaut ko, kuras tika izlaistītas ēsmā. Nezinu cik tāda maksā.... Un nafig jālej. uzzināju, ka var lietot arī 12 nr. āķi. (Man parasti 10-14, likās, ka sacenē tik 14-16 lieto). Vispār lielie ēsmas spaiņi bija cik uziet.... Bija tā, ka, lai netērētu barību, kura jau pietiekoši samesta, tad barotavas vietā vnk pieliek svina lodīti. Vispār bija vērts aizbraukt un paskatīties. :)

JanDatums: Pirmdiena, 19.08.2013, 01:40 | Ziņa # 489
Milo fīderists
Grupa: Savējie
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Es apmēram redzēju ar ko baro sportisti. NG bija kaste ar motili. Citiem namanīju, jo lēnām braucu ar riteni gar visiem.

Vairāk par pus litru motiļa/džokera nedrīkstēja būt nevienam un būt tas bija visiem. Kam vairāk motiļa, kam džokera tas atkarībā no izvēlētās taktikas.

Bija n-tās pudelītes ar kaut ko, kuras tika izlaistītas ēsmā. Nezinu cik tāda maksā.... Un nafig jālej.

Pie galīgas necopes jau ķeries pie jebkura salmiņa :) un reizēm tie aromatizatori, (ja izdodas atrast īsto) arī nostrādā, bet tikai reizēm :)

uzzināju, ka var lietot arī 12 nr. āķi. (Man parasti 10-14, likās, ka sacenē tik 14-16 lieto). Vispār lielie ēsmas spaiņi bija cik uziet....

Nu āķa izmērs jau atkarīgs no ēsmas izmēra un šajos mačos zivtiņa prasīja lielu kumosu, kas savukārt nodrošināja lielu maiļu īpatsvaru un tas jau nu nemaz vairs nebija labi.

Bija tā, ka, lai netērētu barību, kura jau pietiekoši samesta, tad barotavas vietā vnk pieliek svina lodīti. Vispār bija vērts aizbraukt un paskatīties.

Par barības ekonomiju gan mačos neviens nedomā :) un svinu barotavas vietā izmantoja lai ātrāk izsistu āķi ar ēsmu līdz gruntij. Tādā veidā šoreiz cenšoties atkratīties no mailes, bet kā jau tas bija redzams, tad daudz tas nelīdzēja.

LSMK-Milo

Ziņojumu laboja Jan - Pirmdiena, 19.08.2013, 01:41

IesācejsDatums: Pirmdiena, 19.08.2013, 12:35 | Ziņa # 490
VIP fīderists
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Sveiki fīderisti!
Jūtos labu darbiņu padarījis - vēl viens copmanis ir iebružāts fīderistu aprindās dance
Nu nebūs jau tikai fīderists, bet tagad ar šo kātu viņš ir spējīgs ne tikai lēpju lapas pa malām pastumt, bet arī jaukus brekšukkus izvilkt ja

Boroda - kopā strādājām mikrolīcītī. Tur viss ir ok, tikai smēkētāji savas smēķēšanas atliekas nevāc kopā. Baigā cemme, ka visa krastmala pilna ar L&M paciņām, plevītēm, ... Lielumu savācām un sapakojām lielajā melnajā maisā, bet sīkumi palika.

Tie, kuri copē un lasa šo forumu - atcerieties par vietas sakopšanu pēc sevis!!!
Pagaidām vairāk aicinājums smēķētājiem un alus liietotājiem, jo tīru copes atkritumu tur nebija.

Lai mums jauka cope un sakopta copes vieta!!!

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

BorodaDatums: Pirmdiena, 19.08.2013, 19:12 | Ziņa # 491
Paldies, Jan par skaidrojumiem. :)

RoginskisLVDatums: Piektdiena, 20.09.2013, 15:37 | Ziņa # 492
Par aktivitāti
Sweiks visiem. sovakara braux cope nakti. ...redzet kas bus zivs

BorodaDatums: Piektdiena, 20.09.2013, 17:41 | Ziņa # 493
Quote (RoginskisLV)
Sweiks visiem. sovakara braux cope nakti. ...redzet kas bus zivs

Ne asakas! :)

je6kaDatums: Piektdiena, 20.09.2013, 19:25 | Ziņa # 494
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (RoginskisLV)
redzet kas bus zivs

Lietus būs :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

RoginskisLVDatums: Sestdiena, 21.09.2013, 13:49 | Ziņa # 495
Par aktivitāti
cope svaki :(
vienu smuka asari puskg...lietus 4:23

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv