[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Fīderis
JanDatums: Otrdiena, 30.07.2013, 19:45 | Ziņa # 466
Milo fīderists
Grupa: Savējie
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
RoginskisLV

Uz Salmo vari neskatīties, jo cenas/kvalitātes attiecībā, tur nav nevienas spoles kura būtu līdzvērtīga Shimano Catanai.
Ja jāizvēlas starp FA un FB tad es priekšroku dotu FB, lai arī netā bieži izskan doma ka FA (vecāks modelis) ir izturīgākas.

LSMK-Milo

BorodaDatums: Otrdiena, 30.07.2013, 20:11 | Ziņa # 467
Grupa: Dzēstās
Viss ir relatīvs... 90 gados nopirku 2 spoles parastai gruntenei pa apm. 6ls. Viena izturēja 5-6 gadus, otra 10 gadus. Tagad fīderim stāv Okuma, salmo bodē pirkta. Ar baitranneri. Nu nesūdzos. Man šķiet, ka špinim ir svarīga ļoti laba spole, bet ja fīderē, tad jau noderēs gan salmo, gan okuma. Tas gan tikai pie manas copes intensitātes - 1x nedēļā 24 stundas. :) Profiem jau citas prasības. Protams, savam dvēseles mieram un labsajūtai pirktu kaut vai stellu, bet jāsamēro gribēšana ar varēšanu. Ja var atrast līdzsvaru šajā ziņā, tad viss oki doki. :)

RoginskisLVDatums: Otrdiena, 30.07.2013, 21:22 | Ziņa # 468
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 86
Reputācija: 4
Par aktivitāti
Jan,
RoginskisLV

Uz Salmo vari neskatīties, jo cenas/kvalitātes attiecībā, tur nav nevienas spoles kura būtu līdzvērtīga Shimano Catanai.
Ja jāizvēlas starp FA un FB tad es priekšroku dotu FB, lai arī netā bieži izskan doma ka FA (vecāks modelis) ir izturīgākas.

Liels paldies..Es pats lietoju Catana 2500 + spinigi Catana CX 2,40 ja kalpo labs

BorodaDatums: Otrdiena, 30.07.2013, 22:45 | Ziņa # 469
RoginskisLV,
Man liekas, ka tev viss tāpat skaidrs. Bik sadevi bērnu jautājumus visās vietās un tev atbildēja. Par fīderiem prasi www.feeder.lv.
Ne asakas! :)

RoginskisLVDatums: Trešdiena, 31.07.2013, 00:41 | Ziņa # 470
Par aktivitāti
Boroda,

Nu es nesmu prof fideri nene

BorodaDatums: Trešdiena, 31.07.2013, 20:08 | Ziņa # 471
Quote (RoginskisLV)
Nu es nesmu prof fideri nene

Spriežot pēc loma, esi labs profs! :) Man tik daudz netrāpās lielie brekšuki. :) Plaukstiņas es neskaitu.... :)

IesācejsDatums: Ceturtdiena, 01.08.2013, 01:11 | Ziņa # 472
VIP fīderists
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Labvakar!
Beidzot izmēģināju savu jauno kātu Shakespeare Mach 3 XT 12ft 6.
Nu baigi smalks, viegls un jūtīgs ja
Pēc Salmo Taifun bija vajadzīgs krietns brīdis, lai piešautos. Kāts teicami strādā gan uz iemetienu, gan uz izvadīšanu. Pagaidām uz izvadīšanu vēl jātrenējas - ir vēlme saforsēt, bet nav nozīmes, jo kāts padara savu darbu pats :)
Mēģināju 10-30m distancē ar 40 - 50g barotavu. Esmu apmierinats ar ieguvumu ja

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

RoginskisLVDatums: Ceturtdiena, 01.08.2013, 16:30 | Ziņa # 473
Par aktivitāti
Iesācejs,
ir ok 30m...

mans kati jaudigs shimano catana fideri (peleka krasa)

baritavas 100g var iemest virs 90m...20g toc 50m :)

Sondien vakaraa cope nakti...rit uzinashi zivs

BorodaDatums: Ceturtdiena, 01.08.2013, 17:54 | Ziņa # 474
Quote (RoginskisLV)
baritavas 100g var iemest virs 90m...20g toc 50m :)

Man ir vieglais salmo diamond, tjipa līdz 50gr. Pagāšruden pamēģināju arī jūrā. 60gr svins - izmetu visu auklu. Droši 100m aizlidoja... Bet tā upēs jau tālāk par 30-40m parasti nevajag.
Zinu to, ka arī ar vieglo fīderi pie pareizas mešanas var iemest lielāku svaru, nekā testā uzrādīts. :)

RoginskisLVDatums: Ceturtdiena, 01.08.2013, 20:34 | Ziņa # 475
Par aktivitāti
Boroda,

Man ir vieglais salmo diamond, tjipa līdz 50gr. Pagāšruden pamēģināju arī jūrā. 60gr svins - izmetu visu auklu. Droši 100m aizlidoja... Bet tā upēs jau tālāk par 30-40m parasti nevajag.
Zinu to, ka arī ar vieglo fīderi pie pareizas mešanas var iemest lielāku svaru, nekā testā uzrādīts. :)

Es vel nesmu meginaju, es mierigi mest talu lido,bet stipri mest nesmu meginaju

Mans spole Shimano aero feeder..

BorodaDatums: Ceturtdiena, 01.08.2013, 21:49 | Ziņa # 476
Quote (RoginskisLV)
Mans spole Shimano aero feeder..

A man lētā okuma ar baitranneri... nu spole jau nemet, pašam jāmet. Ja taisa pareizo metienu - tā kā vesera mešanā vieglatlētikā, tad jei bogu var pat i 150m vai vairāk iemest... :)
Kādreiz redzēju kā jst demonstrē tālmešanu.... es tā vēl nemāku, bet ir gadījies pat ar 2.7m kātu izmest visu spoli līdz galam. Nevajag stipri mest,vajag ar jūtām... :D

RoginskisLVDatums: Piektdiena, 02.08.2013, 00:55 | Ziņa # 477
Par aktivitāti
Man loti patik spole Shimano. esmu fanats shimano prieks

parcopiDatums: Piektdiena, 02.08.2013, 20:31 | Ziņa # 478
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tikko zvanīja Boroda. Viņš copē Daugavā, kaut kur 200km no Rīgas un teica, ka tādu copi uz fīderi nav redzējis. Cope ir uzreiz 3-5sekundes pēc iemetiena. Spēj tik vilkt ārā, mainīt ēsmas un pielādēt pa jaunu barotavu. Pagaidām gan neko lielu nav izvilcis, krastā lielākais ap 500gr, bet viens kilošņiks notirinājās. Problēma, ka divi kg barības izrādīsies krietni par maz, ar tik biežu pārmešanu :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Sestdiena, 03.08.2013, 13:17 | Ziņa # 479
Barība tika papildināta ar krietnu devu krastmalas smilšu. :) Sanāca pat rīta copei. :) Bet nu to bērnudārzu tāpat izravēt nespēju. Roka jūt, ka fīderis kopsummā ap 8-9 stundām mētāts. :)

RoginskisLVDatums: Otrdiena, 06.08.2013, 14:22 | Ziņa # 480
Par aktivitāti
5-6.08.2013 nakti cope vilaka ezers..Mjaa laba cope kopa 15,7kg

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv