Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Dikti jau man traicē tā pārlocījuma vieta auklai. Bet, ja bez tās, tad maks ir makten garš, jo pavadas pagaidām lieku ap 50 cm. Pie Agra var dabūt Milo garos pavadu makus (ap 12 Ls). Es tinu uz trubas, tad nav neviena locījuma un gir iespēja sašķirot pēc vajadzības. Uz vienas trubas man saiet ap 50 pavadas. Kaut kur jau liku bildi vienkāršam pavadu tbusam. Te būs vēlreiz. Trubu izolācija Čipšu kārba Te viss jau salikts kaujas gatavībā
Dikti jau man traicē tā pārlocījuma vieta auklai. ...
Kvalitatīvu auklu, tā pārlocījumu vieta, neiespaido praktiski vispār. Iebrauc pie Agra un paņem Milo Krepton Ghost aukliņu kādu rullīti un varēsi pārliecināties pats.
Paralonu var pielīmēt garāku lai žilka locījuma vietā neskartu dēlīti,bet kā Jans saka man ar liekas ka nemaisa, ne reizi nav plīsusi locījuma vietā,ja ir gadījies noraut tad pie āķa vai pie griezuļa.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Biju uz Sauso Daugavu un noķēru Darba svētkiem pusdienas - divas feinas karūsas (0.8 un 1.3 kg) Sobrīd abas vircojās. Vēl dažas sīkās zivteles gadījās - tās kaķim pēc ziemas diētas. Te arī bilžas. Vieta bija OK, tikai laiks krietni draņķīgs Rezultāts tīkliņā Mazākā karūsa tāda Lielākā šitāda
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šīs ir manas pirmās karūsas pēc bērnības sīkaļām kaimiņu dīķos Nāca ārā grūti - visu laiku skrēja prom vienā virzienā (abas divas vinā un tajā pašā) Bet nu pašam patika - ļoti!!!
Hei fīderisti, kur esat? Vai visi esat Feeder.lv? Nu nekas. Šodien divatā ar Salmo Taifūnu pavilkām ziveles 5 soļus no pērnā salidojuma vietas. Rezultātus skatiet pie atskaitēm. Hei! Mostās fiderētāji - zivis jau pamodušās