[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Fīderis
dadziicDatums: Ceturtdiena, 04.04.2013, 06:58 | Ziņa # 376
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (copmanis78)
jāprovē Gaujā kādu zivtiņu noķert,ledus pazudis

Jā gan. Kādu pumpaino līdaku ar spini pievārēt! ;)

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 04.04.2013, 10:30 | Ziņa # 377
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es gadienā neesmu mēģinājis kaut ko noķert tajā bildētajā vietā? :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

copmanis78Datums: Ceturtdiena, 04.04.2013, 18:53 | Ziņa # 378
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
es gadienā neesmu mēģinājis kaut ko noķert tajā bildētajā vietā?

Zivnieks, ja tu domā kur rudenī biji uz vēdzelēm tad nē,šitais ir pāris km augstāk.Aigars gan pretējā krastā vimbas ir ķēris alus

IesācejsDatums: Piektdiena, 05.04.2013, 18:28 | Ziņa # 379
VIP fīderists
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Apsveicu ar pavasari! plaude

Un sevi ar fīderēšanas sezonas sākšanu plaude plaude plaude

Vakar iemēģināju jauno TAYTO 3000 spoli no Milo. Tā bija domāta kā papildinājums jaunajam kātam. Pagaidām tikai papildinājums (vecajam Taifūnam), kamēr jaunais kāts vēl ceļo. raksta

Par copi. laika apstākļi skarbi - vējš tieši sejā un ja kājas netur kopā, tad ...
Tā kā kuģu ceļš ir brīvs no ledus, tur arī mēģināju fīderēt, jūsmojot par industriālo romantiku prieks
Bija arī copes, līdz krasta ledusgabaliem izvilku vairākkārt taada , bet ar uztveramo nevarēju aizsniegt
Tā arī kādas 5 sistēmas atstāju Likteņupes dzelmē.

Kopsavilkums:
- sezona atklāta
- jaunā spole strādā uz nebēdu
- cope ir gana aktīva

Tagad kādu nedēļu jāpasildās mājās un tad varēs atkārtot pasākumu ja

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

BorodaDatums: Piektdiena, 05.04.2013, 18:34 | Ziņa # 380
Grupa: Dzēstās
Iesācejs,
Apsveicu! :)
Pavasaris nau, bet ir brīvi ūdeņi, tas priecē. :)

parcopiDatums: Pirmdiena, 15.04.2013, 16:33 | Ziņa # 381
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien atklāju sezonu. Biju veselu pusotru stundu :D
Vējš sejā pūta tā, ka maz nelikās. Straume ar tāda, ka 60gr barotava bija par vieglu :)
Bet nu vienu 100% copi redzēju un par vienu man bija aizdoma, ka tā bija cope :D
Par cik man bija tikai krāsainie "piņki" un nedaudz sliekas, tad uzliku mazu āķi. Bet ar pavadiņu laikam pārcentos. Piesēju 0,16mm, bet vajadzēja plānāku. Uz vietas jau bija slinkums pārsiet. Iespējams, ka garāku ar vajadzēja. Man bija kādi 25cm no barotavas :) Vispār šitādai nodarbei vajag pavadu maciņu ar dažādiem variantiem gatavu pavadu. Būs jāpadomā par to :)
Te ieskats šodienas copē foto

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Pirmdiena, 15.04.2013, 16:40 | Ziņa # 382
Quote (parcopi)
Vispār šitādai nodarbei vajag pavadu maciņu ar dažādiem variantiem gatavu pavadu. Būs jāpadomā par to :)

Nopērc gatavās pavadas, nebūs probļems. :D
Ar owner āķīšiem. Garums 70cm.

BorodaDatums: Pirmdiena, 15.04.2013, 16:42 | Ziņa # 383
p.s. man šķiet, ka zivis vēl nav parastajā fīderattālumā. Straume, auksts ūdens. Jāmeklē pie krasta un seklumā, kur ātrāk iesilst.

parcopiDatums: Pirmdiena, 15.04.2013, 16:47 | Ziņa # 384
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Da vispār šitas pavasaris tāds aizdomīgs. Pēc divām nedēļām var ar laiviņu jau braukt, bet uz ezera vēl kamikadzes sēž :D
A par tām pavadiņām. Neiet jau runa vai gatava, vai paša sieta. Bet būtu labi, ja pa rokai būtu jau gatavas dažādu diametru un dažādu garumu pavadas, ar dažāda izmēra āķiem. Tobiš garums jau var būt viens, jo piesiet var īsāku, bet dāžādu diametru un ar dažādiem āķiem gan noderētu. Apsveru domu par pavadu maka iegādi :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Pirmdiena, 15.04.2013, 16:52 | Ziņa # 385
Gatavās jau ir paciņās ar visiem uzrakstiem. Man vēl čupa no pagāšgada palikusi. Starp citu lielākā daļa ar 0.16 auklu.
Kaut gan uz glumajiem lietoju resnāku, tie 0.16 rauj pušu.

BorodaDatums: Pirmdiena, 15.04.2013, 16:57 | Ziņa # 386
Jā, vispār jau kāds te kaut kur ir licis, kā pavadas uzglabā, bet labprāt arī es uzklausītu dažādus ieteikumus un variantus.

BorodaDatums: Pirmdiena, 15.04.2013, 17:13 | Ziņa # 387

šitādi sīkumi vēl palikuši no pagājušās sezonas.
Pielikumi: 0119451.jpg (75.5 Kb)

parcopiDatums: Pirmdiena, 15.04.2013, 17:25 | Ziņa # 388
Multimakšķernieks
Es te ebajā biku papētīju. Būs kaut kad jāiegādājas :)
http://www.ebay.com/itm....b53716f
http://www.ebay.com/itm....b6cecb9
http://www.ebay.com/itm....9417325
Ir vēl tubusveidīgi, kā somas ar daudz maciņiem utt. Bet šāda tipa vienkāršakie liekas :)
Spulgits man rādīja vienu baigi labo, tik nemāku atrast :)

BorodaDatums: Pirmdiena, 15.04.2013, 17:51 | Ziņa # 389
Quote (parcopi)
Spulgits man rādīja vienu baigi labo, tik nemāku atrast :)

Man šķiet, ka Spulgits varētu uztaisīt kādu. Spulgīt, pagudro un uztaisi. Es tok nopirkšu, jo man vajag. Ne tieši fīderim, bet grunteņu pavadām un makšķeru pavadām. Ja ok, tad datus pa pv, vai telefonu.

J0nisDatums: Pirmdiena, 15.04.2013, 21:09 | Ziņa # 390
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote (parcopi)
Apsveru domu par pavadu maka iegādi

Es uztaisīju pa prostomu :) esmu apmierināts. Plāns Finierītis 30 cm garumā ,uzlīmēju paralonu ,finierītī saspraudu adatiņas un vis ir okey. Var uzlikt dažāda garuma pavadiņas ,nekas nepinķējas un vietu somā ar ne velna neaizņem :)

Varbūt ka noder ,man patīk :)
Pielikumi: 7937346.jpg (45.9 Kb) · 1241036.jpg (57.4 Kb) · 3579900.jpg (66.2 Kb)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Pirmdiena, 15.04.2013, 21:09

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv