Šodien paskatījos, kāda situācija Daugavā ar ledu. Kuģu ceļš ir pilnīgi brīvs. Ja pamaklē pareizāku vietu un nav bail no vēsuma , tad lejpus Vanšu tiltam jau var mēģināt ko izvilkt . Tad nu ņemam kātu padusē transportā iekšā un uz copi!!!
Te jautājums spečukiem - kas un uz kā šobrīd Daugavas pašā lejtecē būtu velkams?
kas un uz kā šobrīd Daugavas pašā lejtecē būtu velkams?
Nekas. Un lielos daudzumos Ja nopietni, tad mēģināts ir daudz un visādi copēt no krasta, kamēr ir ledus.....aplauziens pa pilnu programmu vienmēr ir bijis Vienīgi uz spini pa kādai zivij esmu dabūjis. Ātrākais raudu loms man ir bijis 22.martā no krasta. Nezinu kāpēc tā, varbūt jāizmanto krietni smalkāki rīki, ja iet copet, kamēr apkārt ledus, iespējams vietas ne tās, iespējams prasmes ne tās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu re, sasapņojos un uzreiz -12 grādu Šobrīd izskatās, ka agrāk par marta otro nedēļas nogali nekas nesanāks pie brīviem ūdeņiem. Nekas - būs lielāka vēlme
Nav turēts tāds rokās. Ne mazākās jausmas Sezona sāksies, izmēģināsi un tad pats varēsi kādas atsauksmes uzrakstīt
Vai tā var būt? Neesmu nekāds fīderspečuks, bet parasti visām spicēm ir viens tests. Atšķiras tikai jutīgums. Ja Tavam fīderim tests ir līdz 150gr, tad visām spicēm ir jātur līdz 150gr, vienkārši viena būs pavisam jūtīga, viena mazāk jūtīga un trešā vēl mazāk jūtīga. Kaut gan iespējams es maldos