... biju paņēmis arī fīderi ... Pirmā pieteicās maza vimbiņa, kas tika atlaista
Tālāk ļoti aktīvi copējā visādi baltie sīči, bet, ik pa laikam, pieteicš arī normāli plicis vai rauda. Kad jau taisījos prom, tad pieķērās 250gr asaris. ...
Nu ko, fīderis rullē!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Šodie n pēc darba nolēmu paskatīt vai manā dīķī sakarīga lieluma karūsas beidzot sākušas kustēt. Pa pāris stundām piecas ar kopējo svaru 2,5kg tomēr izdevās noķert.
Pludiņmakšķere uz karūsām tomēr ir rezultatīvāka. Arī šīs no grunts negribēja ņemt, tāpēc nācās celt āķi ar ēsmu augšā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es savējo uztrenēju špiningu mētājot, tgd pa precizitāti nesūdzos. Man nācās mētāt diezgan extremālos apstākļos, taka tādā vietā ātri piešaujas. Bet tavs variants arī der. Varu saderēt ka pēc 1 stundas no 10 metieniem 8 trāpītu Vēlu veiksmi treniņā
Es jau baigi gribētu, bet nav pagaidām finanses, lai tik tālu aizlaistu, un vel arī būtu kauns no jums jo mans aprīkojums sit visu pušu man ir 3 kāti no padomju laikiem, ja kāds atceras bija populāri tādi resni teleskopiskie kāti brūnā krāsā un viens kāts ir pirkts pa 3.10 ls ar to es mētāju fīderi un pagājušā vasarā 1,2 kg breksi dabuju kāts neizjuka kā pa brīnumu Bet pa to salidojumu es domāju vēl ja izdomāšu kā no Liepājas puses tikt līdz Bauskai, tad laidīšu
ja kāds atceras bija populāri tādi resni teleskopiskie kāti brūnā krāsā
Nelielies man arī tāds vēl ir . Kādi kāti tam nav nozīmes ,neviens jau nebrauc tur zīmēties . Man jau ar nav nekādi lepnie .Pēc pirmās tāpat neatšķirs savu no kaimiņa :D Gabaliņš gan ir no Liepājas [img]http://parcopi.lv/sml/
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
tici man ja redzētu manējos kātus, tu mocītos ar vēdera krampjiem :D bet tas tā sīkums. galvenais jau ir labi atpūsties pie ūdeņiem un, kas zin varbūt arī kādu labu lomu dabūt var Un tas pa to gabalu no liepājas ir diezgan smuks bet vel jau laika mazliet ir, un vis var notikt taka cerība vēl ir
Hey no 4dienas uz 5dienas naktī biju aizgājis ar fīderīti un parasto grunteni pacopēt. Loms nebija slikts, sāku vienreiz piešauties pie fīderu copes. Par to paldies parcopi.lv Šādas nu es raudeles dabuju kopā bija mazliet virs 1,5kg