[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Gruntsmakšķerēšana
parcopiDatums: Pirmdiena, 09.03.2009, 16:56 | Ziņa # 1
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pielikumi: 1274813.jpg (112.3 Kb)

parcopiDatums: Pirmdiena, 14.12.2015, 14:07 | Ziņa # 1426
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nelietis!
Visas manas vēdzeles izķersi Lielupē, kamēr nekā nevaru saorganizēties aizbraukt!

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

RicuSansDatums: Otrdiena, 15.12.2015, 19:17 | Ziņa # 1427
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 29
Reputācija: 1
Vakarnakt ,beidzot, arī biju aizmaucis uz vēdzelēm! Lielupe, protams! Vienu 33 cm dabuju un vēl 2 copītes bija... Paņēma uz raudiņas fileju ar slieku! Man jau liekās ka bija pārāk labs laiks! Ne īsti apmācies, ne īsti mīnusi, straume ar nekāda!
Jāsaka gan pirms manīm sēdēja divi veči, kas ķēra uz nēģiem ar naktstāpu, nebija pat copi redzējuši!
Ceru ka pirms ''ziemīšiem'' vēl sanāks!

parcopiDatums: Otrdiena, 15.12.2015, 19:43 | Ziņa # 1428
Multimakšķernieks
Nekad dižen varens, bet vismaz to vienu mazo izdabūji! svilpo
Es arī ceru, ka šogad sanāks vismaz reizi, vēl pasēdēt uz vēdzeli. Jābūt tak kādai, nevar būt visas tukšās reizes šogad.....vai arī var

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

RicuSansDatums: Trešdiena, 16.12.2015, 20:06 | Ziņa # 1429
parcopi, Nu ne vienmēr var ķerties tādas.... lai gan gribētos!
Es tik tā padalijos... būtu zinājis ka būs tikai viena 33cm būtu laidis vaļā!
Pielikumi: 2986042.jpg (49.6 Kb)

RicuSansDatums: Trešdiena, 16.12.2015, 20:11 | Ziņa # 1430
Starpcitu vēdzele kura ir attēlā redzema tika ķerta turpat...

kreisaisDatums: Pirmdiena, 21.12.2015, 16:47 | Ziņa # 1431
Videomāns
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Biju vēl divus vakarus. Viens bija labs. Nav svarīgs skaits, bet divas bija virs kilo! taada
Laiks gan tāds krietni par siltu šķiet, mežā pumpuri un gailenes aug, tāpēc arī vēdzelēm viss nojucis - nav nekādas likumsakarības uz to copi! hello

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

parcopiDatums: Pirmdiena, 21.12.2015, 18:17 | Ziņa # 1432
Multimakšķernieks
RicuSans - forša vēdzele bildē! ja

Kreisais - nu Tu burvis ibio. Pat skauž nedaudz svilpo

parcopiDatums: Svētdiena, 07.02.2016, 15:52 | Ziņa # 1433
Multimakšķernieks
Bijām ar Jutrix aizbraukuši tepat uz Audupi gruntenes pamērcēt. Pusotra stunda aizvējā, svaigā gaisā, bet bez copēm. Kaut gan viena cope laikam bija. A varbūt tas tika izlikās!
Satikām arī vienu foruma biedru, viņam uz spini arī nekas. Bet vispār interesanti - neatceros kad vēl februārī es būtu sēdējis pie ūdens ar grunteni un būtu tik silts laiks, sevišķi aizvējā!
P.S. misene gan tur baigās kaudzes nene

jutrixDatums: Svētdiena, 07.02.2016, 16:00 | Ziņa # 1434
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba

The most dangerous animal in Japan is ninja

martiDatums: Svētdiena, 07.02.2016, 18:11 | Ziņa # 1435
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nez kāpēc man liekas, ka kaut kāda copju kustība sāksies tikai tad, kad ūdeņi uzsils - pavasarī.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Svētdiena, 07.02.2016, 18:56 | Ziņa # 1436
Multimakšķernieks
Quote marti ()
nez kāpēc man liekas, ka kaut kāda copju kustība sāksies tikai tad, kad ūdeņi uzsils - pavasarī.

Tā arī būs. Ātrāk par marta beigām nekad nekas prātīgs nav trāpījies. Pat tās pašas vimbas. A ko padarīsi, ka laiks tāds ārā. Ar laivu es toč tādā negribu, ledus nav - atliek kaut ko pasākt no krasta un smīdināt visādus Voldiņus par to, ka neko atkal neesmu noķēris

RicuSansDatums: Pirmdiena, 08.02.2016, 11:21 | Ziņa # 1437
Es jau domāju, ka tās pašas vēdzeles var mierīgi mēģināt viltk...

kreisaisDatums: Piektdiena, 12.02.2016, 10:49 | Ziņa # 1438
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote RicuSans ()
Es jau domāju, ka tās pašas vēdzeles var mierīgi mēģināt viltk...

Varbūt ka var, bet varbūt arī ne tik mierīgi. Man divas tukšās reizes pēc kārtas Lielupē svilpo

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

ZivnovsDatums: Piektdiena, 12.02.2016, 11:09 | Ziņa # 1439
Komentāri: 147
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Es Jūrmalā vienu vakaru arī biju. Viena cope bija, tas ari viss! svilpo

BorodaDatums: Piektdiena, 12.02.2016, 20:33 | Ziņa # 1440
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Vēdzeles nārsto. Ziemā. Janvārī, mošk arī februārī. Tad šīs negrib ņemt. Martā varat sākt aktīvu vēdzeļcopi. :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv