Vakar pirmās 4 vimbas ķešā. Uz savas ādas izbaudīju kaparēsmas brīnumu, blakus velk, man nikuja, copēt saka uz vakar pusi, pa kādai pagrabināja, kāda pati uzsēdās uz āķa. Kopumā vimbu cope tomēr ir forša
Nu šodien es tev nepiekrītu ,labāk būtu braucis meklēkt brekšus kā Jūtrix. Bet vispār cope šodien bij laba bijām 4vai 5 un cik atceros man ņēma vienīgajam
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Kamēr saliku video atskaiti, vairs rakstīt neko negribu Lai runā vizualizācija Bija forši!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tā rīta vimba tak ar man pieķērās! Bet vispār ar vimbām švaki. Uzskrējušas krietni augtstāk. Mēmelē vakar esot varējis pa trim normām salasīt Bet nu copīte un vakardienas laiciņš tāpat bija super!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)