Bija baigā migla un zibspuldze visus apžilbināja, bet izskatās toč, ka visi pēc baigā kodiena
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bija baigā migla un zibspuldze visus apžilbināja, bet izskatās toč, ka visi pēc baigā kodiena :D
Zinot kompāniju, zinu arī, ka kodiena nebija. Tā gadās fočējot miklos apstākļos, jo objektīvs jau apraso pirms pogu nospied... p.s. Tās miglas tagad rītos superskaistas! Skatīt Marti bildes! Laikam vienas no labākajām šajā portālā.
Super! Nav nekādi giganti, bet jau smukas vēdzeles!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šovakar atkal biju pie Gaujas,bet tā arī neizdevās vēdzeļu sezonu atklāt.Vienīgi bija viena laba cope,bet laikam vajadzēja ilgāk pagaidīt. Skatos ka Lielupē gan pa kādai vēdzelei izdodas noķert.
Ta ka neesmu nekad bijis vedzeles, tad esmu nobriedis sogad pameginat, ka tas ir! Bet ir problema, nav nemazkas nojausmas kur varetu braukt vinas patramdit, lidz ar to, versos pec padoma-kur netalu no Rigas ~100km radiusa varetu uz vedzelem aizbraukt? Skatos, ka lietotajs par copi ir bijis Lielupe, bet vai varetu pastastit tiesi kura vieta? Ceru uz kadu nelielu info!
Lielupē ir vērts visur mēģināt! Pats esmu mēģinājis Kalnciema tilta apkaimē, Garozas apkaimē un Bauskas apkaimē. Visur ir bijis! No paziņām esmu dzirdējis par vēdzeļu lomiem arī tepat Jūrmalā un pat gandrīz pie Buļļupes.....precīzas vietiņas laikam nenosaukšu, bet manuprāt viens no labākajiem un pieejāmakajiem posmies varētu būt no Kalnciema tilta(Liepājas šoseja), līdz pat Jelgavai. Pa abiem krastiem ir daudz vietas, kur var tikt smuki klāt upei un vēdzeles tur ir Jas kas, jautā privāti, varu pateikt pāris konkrētas piebraukšanas vietas, bet vēdzeles gan nesolu. Pats visu laiku esmu braucis uz haļavu un vienmēr kādu arī izdodas dabūt. Izteikti vēdzeļu vietu nevienu nezinu. Vēl jau Gauja tepat šitajos attālumos......tikai pagaidām Copmanis78 par pozitīvu rezultātu neziņo.
Pats visu laiku esmu braucis uz haļavu un vienmēr kādu arī izdodas dabūt
Pilnīgi piekrītu,viņas ir visur !!! Nu protams nevajag aizrauties ar dūņainām vietām,es parasti ja pie pirmā metiena izvelku zāles vai kādu citu zarazu tad zinu ka šī nav vēdzeļu vieta :)Cik esmu viņas ķēris tām patīk tīri akmeņaina gultns ar lieliem ,maziem akmeņiem,kur paslēpties.Varbūt kāds zin ko labāk un sīkāk Varbūt viņas cēlušās no akmeņgraužiem :)Īsāk sakot viņām laikam patīk berzēties
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…