kristsKG, vēl jau tāds sīkums - ja šis pontooni parādīsies aprīļa beigās, tad diez vai es speciaļi dēļ šiem uz Rīgu vīlēšu.. Dpilī diez vai ātrāk par nākamo gadu šie parādīsies. tā nu pie mums viss notiek
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Vēl jau braļukas paliek. Iespējams rīt uz šo pusi pabraukšu, redzēsim, kas pie šiem ir.. arī cenas labākas. Smieklīgi, piemērs: Salmo Slaideris 12cm. Rīgā pašos Salmo bija 6,40 vai 6,70, īsti neatceros, Depilī ap 8 laši, a leišos, tūlīt aiz robežas, 35km no Depils pa 6 nopirku.. tas tā, viens piemērs, bet ar cenām vairumam lietu ir tā...
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja? Kas meklē? Vispār viņš tāds interesants vobleris, pats negrimst, bet kad sāk vilkt, tad nedaudz iegrimst un ir sava diezgan aktīva spēle
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
pirmajā maijā viņš uz šito nevar. nene viņam bleķi jāvicina!
Nu es esmu ar šamējo tepat Vecdaugavā ticis pie līdakām. Un gan jau drīz piekariņam pieaugs āķi un šis atkal ieguls vobleru kastītē un pat tiks izmantots