Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu pat divas zemmērnieces, viena kārtīga voblera lielumā! Plus divas norāvās. Kārtējo reizi gāju asaros, tik vēl nevienu neesmu noķēris. Mazās s..a līdakas tik... Bet nu vismaz cope bij!
Šodien bijām ar Urmaas Daugavā. Ielaidāmies ne tur, kur vajadzēja, bet toties laicīgi Pamēģinājām vienā vietā - tur tukšums. Pamēģinājām otrā vietā, tur arī tukšums, tad devāmies uz Urmaas vietu X. Priekšā jau bija bariņš ar copmaņiem. Zaraza arī lepni šiverējās tajā bariņā. Mēs arī noenkurojāmies un mēģinājām kaut ko pasākt. Bet bija ļoti stipra straume. Es džiga mānekli ar 25gr džiga galvu, nevarēju pat dabūt uz grunts. Tā izskatījās, kad laiva stāv uz vietas
Piemeklējām smagākus svinus, Urmaas uzticēja man vienu savu kātiņu un abi darbojāmies ar drop šotu. Urmaas jau drīz vien tika pie pirmā zandarta. Mēra! Tā mēs tur gandrīz visu dienu tusējām, mainījām nedaudz enkurošanās vietas un mētājām. Straume arī uz brīdi pieklusa, bet visas copes tomēr bija, kamēr tā bija. Kopā Urmaas izvilka četrus zanderus, no kuriem viens tika amnestēts, jo bija zemmērs. Copes viņam bija, ik pa laikam. Man kā pilnīgam drop šota iesācējām bija tikai dažas copītes un viena uz klasisko džigu. Bet es noķēru pigu Atpakaļ ceļā vēl pāris vietās mēģinājām, bet vairs neko nedabūjām. Tā lūk šodien mums gāja. Te dažas bildes no ceļojuma pa Daugavu, bet lomu šoreiz nefočēju, jo pašam tā nebija
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Parcopi,,,kā tad tā,ar to kātu zivis ķeras,un pēc informācijas noplūdes,ka ,,spečuks,,tev vilka gumijas,nevar būt ka neko
It kā pirmo reiz ir tā, ka neko nenoķeru! Man tā nemaz nav nepierasta lieta un labi, ka man sagādā prieku pats process, nevis rezultāts!
Quote (Boroda)
Urmaasam parasti ir līdz zivju saucējs, bet šamais to nevienam nerāda
Viss ir iespējams