Es gan apmierināts ar atklāšanu,neskatoties ka nekādas diži lielās nenoķēru-1.2 lielākā. Biju no 5.00-10.00 kopā ap 20 līdaķelēm no kurām mēra bija 6 tik.Praktiski visas izvilku 100 reiz 100 metru pleķī ezera seklajā galā,tie kas ķēra pa dziļumu līdz manai prombraukšanai neko prātīgu nebij izvilkuši.No mānekļiem man strādāja karote pazīstama meistara taisīta un vibrax rotiņš ar oranžu serdi,citus mānekļus ignorēja.2 līdakas atvedu mājā,būs jāuzgrilē. Apsveicu ar sezonas atklāšanu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es šodien atklāšu spiningošanas sezonu! Drīz jau laidīšu, agrāk nesanāk - pa taisno pēc darba
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar atklāju sezonu Mēmelē Bijām sešu cilvēku kompānijā, kopā noķērām 22līdakas, bet visas tika atlaistas, jo bija zemmēra. Man pašam tika 7līdakas, bet tikai viena brauca ar mani uz mājām Te arī maza fotoatskaite par sezonas atklāšanu! Braucam pa Mēmeli.
Divi Kaspari, Aporija, Jānis, Aigars, Raivis Kopumā sezonas atklāšana bija par pirmo, kaut arī pie lomiem netikām, toties atpūta sanāca laba un pirmo spiningošanas prieku varēja izbaudīt par 100%!
Šodien atkal biju uz līdakām,līdz 9.00 gan copju,gan noķerto bija daudz,bet lielākā daļa zemmēri.Pēc 9.00 vairs tik 2 copes bija.Lielākas par 1.5 ar nebija nevienas.Drīz būtu arī rupākām jāņem.Šogad laikam ļoti nežēlīgs nārsts bijis,katra otrā sakosta arī 1.5 smagā,kuru bija sakodusi krietni lielāka sugas māsa.