Es daudzus taisu no rokas tikai vienā eksemplārā , tikai priekš sevis , citus taisu vairāk , tur jau vajag formas un matricas , lai visi būtu vienādi , kad būs laiks salikšu bildes . Patīk man tā taisīšana .
Jā , visi skaidroja , gan Bums , gan Sīpols , viss vairāk Lietuvas meistars , gan skaidroja , gan praktiski palīdzēja . No visiem kaut ko samācījos un sāku mēģināt pats . Tirgoju protams arī .
forši, ja ir no kā sakarīgu padomu paprasīt un pamācīties! es vienu brīdi bij aptracis uz smago rotu būvēšanu, bet tie lāga negribēja griezties, bet tas Gaujā, pie lielas straumes, uz lasi ir baigi svarīgi- lab, ka forumā pieredzējuši vīri izteica savas domas un roti sāka griezties cmuki:)
Tampoks , tautā tā saucamais čigānu zelts , pēc krāsas patiešām atgādina zeltu .
Sveiks gintsgg, vai no nerūsējošā tērauda (leģētais tērauds) neizgatavo kādus šūpiņus. Manuprāt tādi būtu daudz izturīgāki. Nerūsē, arī pa smilti tik daudz nediltu, pēc daudziem gadiem atrodot dziļās dzelmēs pazaudētu mānekli, arheologi būtu pārsteigti. Ja vēl savu firmas zīmi uzliktu. Tas būtu vēsturisks atradums.