Sheriff - wikipēdija nav precīzākais www resurss Bet, nu jā, ja kaut ko gadās noķert un neatpazīt, tad internetā 99% var atrast, kas tā par zivi. Ja vien tā nav izvilkta okeānā no 8km dziļuma un tādu sugu vēl neviens nav redzējis
Šorīt biju aizgājis uz līņiem, bet līņi mani piesmēja Saķēru nedaudz voblām rudulīšus un dažus asarus Uz dzīvo bija trīs copes, divas nemaz nepiecirtu, vienu piecirtu un sāku vilkt(likās pat diezgan sakarīga), bet atsējās āķis no metāla pavadiņas un līdaka aizgāja. Bija pirktā metāla pavadiņa ar āķi. Es jau skatījos, ka tur tā ne pārāk droši turās, jo daļa jau bija atpinusies, bet noslinkoju un nenomainīju pavadiņu. Tā arī palika 0:3 līdaku labā Loms, ko paturēju voblām:
Šorīt biju aizgājis uz karūsām. Viena cope bija, to pašu neizvilku. Neķērās ne uz grūbu, ne mīklu, ne mušu kāpuriem, ne arī sliekām. Dabūju tikai pāris ašukus un vienu grunduli
Biju no rīta Vecāķos(dambī) uz karūsām. Vienu uz gramiem 350noķēru. Vēl divus ašukus, kādas piecas sīkās karūsiņas un.....atkal grunduli Slapjš gan esmu, ap 7:00 vispār labs gāziens bija
Šodien ar Aigaru bijām Ķīšezerā. Vējš un viļņi bija diezgan neganti. Noenkuroties izvēlētājā vietā bija pagrūti. Mazos gan varēja saķert lielā daudzumā, bet to nedarījām Te loms, kuru paturējām uz diviem Sīkie ķerās nejēgā, bet nav jau jēgas tos paturēt. Atstāju vienai pannai, ko sacept, lai jūt, ka esmu bijis makšķerēt Aigaram uz dzīvo ar bija viena cope, bet laikam par ātru piecirta un rezultāta nebija Vēl trāpījām nelegālos tīklos, kurus sagriezām