Es ņemtu Lowrance Mark 5x DSI. Lētāk, da i smukāks
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ņemtu Lowrance Mark 5x DSI. Lētāk, da i smukāks
nu cena viņiem tik pāt kā viena.
Quote (jutrix)
Man jau šķiet ka 3D copē nu token nav vajadzīgs
3D vai kā citādi to saukt, bet ja tas aparāts tiešām tā spēj atainot grunti, tad nav slikti, uzreiz redzi, kurā pusē sākas kante, kur bedres, kur ķērāji zem ūdens... Taču DSI kā zināms daudz smalkāk spē'j atspoguļot jebko, zem ūdens. Humminbirdam izskatās var pieslēgt arī GPS un ātruma mērītāju, var arī pieslēgt datoram, lai izpētītu pēc tam maršrutus, dziļumus utt... A šis Lowrance ir pats vienkāršāķais DSI modelis, toties DSI! http://youtu.be/2h7wRwZlTig
J0nis, paldies, bet šoreiz saite uz eboat.lv bija kā uzskates līdzeklis, kur skaidri aprakstītas visas eholotes un dažām ir pat klāt video... Par cenu šeit negāja runa
Anatolijs joprojāmn lieto eholoti kas sastāv no kilograma(kilograms ko agrāk lika uz svariem) un kaprona auklas. Piesien pie borta vajadzīgo dziļumu un airē, kad kilograms sasniedz grunti, tad vajadzīgā kants vai sēklis ir atrasts Ja uz kaprona auklas un kilograma ir zāles, tātad grunts zāļaina P.S. Ķīšezerā visiem zināmās kantes viņš šādi atrod gandrīz ātrāk, kā es ar eholoti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Anatolijs joprojāmn lieto eholoti kas sastāv no kilograma(kilograms ko agrāk lika uz svariem) un kaprona auklas. Piesien pie borta vajadzīgo dziļumu un airē, kad kilograms sasniedz grunti, tad vajadzīgā kants vai sēklis ir atrasts
Tas ari ir galvenais eholota mērķis. :)) Pārējie eholoti ,Lai ari cik tie kruti,bez papildaprīkojuma nosaka tieši to pašu.Pārējam ko šamie rāda nav nozīmes. :))
Anatolijs joprojāmn lieto eholoti kas sastāv no kilograma(kilograms ko agrāk lika uz svariem) un kaprona auklas. Piesien pie borta vajadzīgo dziļumu un airē, kad kilograms sasniedz grunti, tad vajadzīgā kants vai sēklis ir atrasts
I nekāda vaina, galvenais jau to sēkli vai kanti atrast!
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
parcopi, marti, rendzis, urmaas, Zorro, es saprotu Jūs visi tagad vairāk nelietosiet elektroniskās eholotes. Turpmāk tikai kaprona eho modeli? Labi, ķeru pie vārda!
es saprotu Jūs visi tagad vairāk nelietosiet elektroniskās eholotes.
Es tā neteicu Es tikai pastāstīju kā Anatolijs dara Tieši tāpat man nekas nav pretī pret copi ar bambusa kātu, bet kamēr nav salūzuši visi citi, tikmēr tomēr ar to neķeršu
Neesmu minējis nevienu vārdu,ka nelietošu.Vnk izteicu savu domuģājienu. Ja pirksi kko krutu,tad pērc līdzi ari visus pribambasus un nokačā kompī attiecīgu programmiņu.Tad ari varēsi pilnvērtīgi skatīties šamo visādās dimensijās.Tik pirms tam iespējams ka būs katrs izcilnītis jānobraukā no visām pusēm.Jo eholots nav TV.