VIETNES IZVĒLNE
COPES KALENDĀRS
http://parcopi.lv/index/copes_kalendars/0-14
STATISTIKA
Online kopā: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Sveiki!

Atkal jau kādu laiciņu nebiju neko rakstījis, bet tas tāpēc, ka ūdeņus joprojām klāj ledus, bet es ar zemledus makšķerēšanu nenodarbojos tik bieži, kā laikā, kad ūdeņi ir vaļēji. Toties tagad radās iespēja uzrakstīt par tādu lietu, kā lucīšu ķeršana Rīgas jūras līcī no ledus.
Jau kādu laiciņu atpakaļ dzirdēju, ka līcī ķerot lucīšus, ziņas pienāca no vairākām vietām, bet visvairāk no Saulkrastu puses. Es nekad agrāk lucīšus nebiju makšķerējis un arī ziemā jūrā nekad nebiju ķēris, bet nolēmām ar senci aizbraukt un pamēģināt to padarīšanu. Citi līdzbraucēji neatradās, tāpēc braucām divatā. Pirms braukšanas noprasīju cilvēkam, kurš tur jau bija bijis uz ko un kā tos ķer un devāmies turp. Izkāpjot no mašīnas bija šaubas, vai vispār jūrā ledus ir pietiekami biezs, bet ledus bija pietiekami normāls un bija arī makšķernieki, kas bija laba pazīme. Pašos Saulkr ... Lasīt tālāk»
Apskates: 6495 | Pievienoja: parcopi | Datums: 11.03.2010 | Reitings: 5.0/7 | Komentāri (5)


Laikam pamazām būs noticis tas, no kā es visvairāk baidījos, man sāk patikt zemledus makšķerēšana :D Neteikšu, ka āķis lūpā ir pilnīgi un neatgriezeniski, bet to, ka āķis ir iecirties lūpā, to noliegt nevar. Laikam jau tomēr būs jādomā, kā atlicināt finanses normālam ziemas ekipējumam.
Pagaidām jau vēl neko prātīgu ziemā noķēris neesmu, varbūt izņemot to gadījumu pagājušo gadu, kad ziemā noķēru normālu vēdzeli, bet tāpat tagad pret zemledus makšķerēšanu sāku izturēties savādāk, kā vēl kādu laiciņu atpakaļ. Vienīgi es vēl uz ledus nejūtos īsti droši un kur ledus izskatās kaut nedaudz šaubīgs, tur es savu kāju nesperu. Tāpēc arī pavasarī visticamāk uz ledus nekāpšu, bet tad jau vairs nebūs ilgi jāgaida līdz copei no krasta. Es nekad neesmu bijis nopietns ziemas copmanis, drīzāk ziemā dažas reizes aizeju tāpēc, ka copēt tomēr gribās, bet gaidīt pavasari vēl ilgi, bet šogad sāk iepatikties ar ... Lasīt tālāk»
Apskates: 2822 | Pievienoja: parcopi | Datums: 13.01.2010 | Reitings: 5.0/2 | Komentāri (0)

« 1 2 3 4
PROFILS
Viesis!

Jūsu vārds: Viesis
Jūs atrodaties šeit: -dienas
IP:54.227.104.229
IEEJAS FOMA
Lietotāja vārds:
Parole:
SAVĒJIE
https://www.facebook.com/Lielais-Loms-108094701064355/

https://www.facebook.com/SarkandaugavasunTumsasKauss/

https://www.facebook.com/CMSBIEDRIBA/ http://www.vesturesklubs.lv/
VIETNES DRAUGI

Copyright Parcopi.lv © 2009



Epasts: parcopi@parcopi.lv