VIETNES IZVĒLNE
COPES KALENDĀRS
http://parcopi.lv/index/copes_kalendars/0-14
STATISTIKA
Online kopā: 8
Viesi: 7
Lietotāji: 1
parcopi
Sākums » 2010 » Janvāris » 13 » Zemledus makšķerēšana
Zemledus makšķerēšana
19:00

Laikam pamazām būs noticis tas, no kā es visvairāk baidījos, man sāk patikt zemledus makšķerēšana :D Neteikšu, ka āķis lūpā ir pilnīgi un neatgriezeniski, bet to, ka āķis ir iecirties lūpā, to noliegt nevar. Laikam jau tomēr būs jādomā, kā atlicināt finanses normālam ziemas ekipējumam.
Pagaidām jau vēl neko prātīgu ziemā noķēris neesmu, varbūt izņemot to gadījumu pagājušo gadu, kad ziemā noķēru normālu vēdzeli, bet tāpat tagad pret zemledus makšķerēšanu sāku izturēties savādāk, kā vēl kādu laiciņu atpakaļ. Vienīgi es vēl uz ledus nejūtos īsti droši un kur ledus izskatās kaut nedaudz šaubīgs, tur es savu kāju nesperu. Tāpēc arī pavasarī visticamāk uz ledus nekāpšu, bet tad jau vairs nebūs ilgi jāgaida līdz copei no krasta. Es nekad neesmu bijis nopietns ziemas copmanis, drīzāk ziemā dažas reizes aizeju tāpēc, ka copēt tomēr gribās, bet gaidīt pavasari vēl ilgi, bet šogad sāk iepatikties arī ziemas cope pati par sevi. Daudz kas nesanāk un daudz ko vēl nesaprotu kas un kā ziemā, bet tieši tāpēc sāk rasties azarts un interese kaut ko atrast.
Tas īsumā par ziemas copi.
Vēl esmu nodevis savu gumijas laivu "Vega-3" remontā, kaut kad drīz jābūt gatavai, tad jau manīs kā būs saremontēta. Pagājušovasaru karstā, saulainā dienā tā laiva uzsprāga pa šuvi. Pats jau vainīgs vien biju, jo biju pārāk stripri to piepūtis. Tagad ar to būs jāuzmanās vēl vairāk. Vēl esmu nolēmis laivai izveidot cieto grīdu. Šādas tādas idejas, kā to izdarīt, man jau ir. Kad tas izdosies, tad ielikšu fotogrāfijas kā tas izskatīsies. Šādus tādus padomus man deva arī pārstāvis no "Laivu nama", kur es atdevu laivu uz remontu.
Kaut arī ir iepatikusies ziemas makšķerēšana, tāpat jau pamazām sāku gatavoties pavasarim. Jau pārcilāju visas makšķeres, izdomāju, ko man vajadzēs piepirkt, ko pielabot. Iepriekšējā sezona nebija pārāk veiksmīga, tāpēc ir domas ko un kā varētu uzlabot.
Vēl gribu pateikt paldies Edukam un Kreisais par rakstiem! Sevišķi jau Edukam. Vēlos arī atgādināt, ka, ja kādam ir ko uzrakstīt, tad ļoti gaidīšu jūsu rakstus :) Aicinu arī izteikt savus viedokļus mūsu forumā. Nav aiz kalniem jau arī vasara un atkal būs vēžošanas laiks, mūsu vēžošanas forumā var atrast daudz interesantas informācijas par šo hobiju.
Šoreiz atsveicinos, vēlu visiem copes prieku, izturīgu ledu un labus lomus! Ne, asakas! ;)

                
Skatījumu skaits: 2824 | Pievienoja: parcopi | Birkas: ziemas cope | Reitings: 5.0/2 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
PROFILS
Viesis!

Jūsu vārds: Viesis
Jūs atrodaties šeit: -dienas
IP:3.232.108.171
IEEJAS FOMA
Lietotāja vārds:
Parole:
SAVĒJIE
https://www.facebook.com/Lielais-Loms-108094701064355/

https://www.facebook.com/SarkandaugavasunTumsasKauss/

https://www.facebook.com/CMSBIEDRIBA/ http://www.vesturesklubs.lv/
VIETNES DRAUGI

Copyright Parcopi.lv © 2009



Epasts: parcopi@parcopi.lv