Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mjāā, pilnīgi riebj tādas bildes skatīties. Un paskatoties savu augusta grafiku jau droši zinu, ka augustā man vēl vairāk riebsies šitādas bildes
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Spulgit - da ti že prosto neudačņik Neapvainojies, protams
Ar kreiso sūdīgi, ja vien neesi kreilis. Bet nu labāk viena, nekā neviena
Nu tad jau Tev nav ko pārdzīvot, dibenu noslaucīt varēsi
Man ir priekšlikums - Bebram un Zivniekam kādu laiku ierobežot piekļuvi netam! Tak ņe česno, ka visi raujās melnām mutēm a te pārītis aktīvo met tādas bildes iekš neta!
Redzēju tās Marti vimbas vakar Karoče ielaidāmies vakar ar Kasparu pašā vakarā ezerā. Ielaidāmies pēc 20:30 tikai un bruņojušies tikai ar spiningiem Vakars skaists, bet neteikšu, ka copēja. Nebija daudz laika arī, bet kaut kādus punktus jau apskrējām. Necopēja Toties satikām Zivnieku, pie kura laivā sēdēja pats NG un viņa operators, redzējām kādas internetbodes, kas tirgo gumijas un džigus, īpašnieku ar kolēģi un pašās beigās arī jau pa tumsu satikām Marti, kuram vienīgajam redzēju zivis. Tās pašas augstāk pieminētās svītrainās vimbas Es savu vienīgo asari noķēru uz rotiņu, man tās gumijas īsti neklausa P.S. Marti laivā ir baigi foršais rādžiņš!