Muusdienaas beerni divu gadu vecumaa prot:atblokkeet telefonu; atblokkeet plansseti: iesleegt datoru; iesleegt televiizoru. Ko es dariiju divu gadu vecumaa? Eedu smiltis.......
Vīrelis atnes mājās jauno gaili, ielaiž kūtī, un šim vecais gailis: "Hmmm... uztaisam sacensības, apskrienam ap kūti 10 reizes! Uzvarētājam pienākas visas vistas!" "Labi!" Notiek skriešana, un jaunais tūdāļ apdzīs veco par apli, bet te, pēkšņi, no mājas iznāk vīrelis, nošauj jauno gaili, un dusmīgi nospļaudās: "Tfūūū!!!! Jau astotais gailis un atkal zilais!!!"
Vīrelis aizbrauc uz tirgu gaili nopirkt,pieiet pie pārdevēja gruzīna,jautā-cienītais,jums tas gailis vistas arī min?Gruzīns-min min,vistas min,cūkas min,bulli min,manu sievu min,un vakar nu tāāāā jocīgi uz mani paskatījās.
Dēls: Atceries, ka Tu man teici, ka jāsaka taisnība?? Tēvs: Jā! Dēls: Nu es pazaudēju meiteni! Tēvs: Kā? Dēls: Viņa uzprasīja, vai man ir Mersis, es atbildēju, ka nav, tad prasīja vai man ir miljons kontā, es teicu, ka nav, tad prasīja vai man ir trīsstāvīga villa, es atkal atbildēju, ka nav. Tēvs: Labi dēls, pārdosim tavu Bentliju un nopirksim Mersi, atvērsim tev kontu un es tev ieskaitīšu tajā miljonu, bet lai es kaut kādas stulbenes dēļ jauktu savai villai ceturto stāvu nost?? Nekad!
laulāts pāris gados, ziemas vidū noilgojušies pēc siltuma, nolemj aizbraukt uz Floridu un apmesties tajā pašā viesnīcā, kurā pavadījuši laulības nakti pirms divdesmit gadiem. vīrs dodas turp dienu ātrāk. viesnīcas numurā viņš ieraudzīja datoru un nolēma aizsūtīt sivai e- pastu. Diemžēl, rakstot adresi, viņš kļūdās par vienu burtu. E- pasts tika nosūtīts kādai atraitnei, kura, tikko atgriezusies no vīra bērēm, gribēja pārbaudīt, vai elektroniskajā paskastītē gadījumā nav kādu līdzjūtības vēstuļu no draugiemun tuviniekiem. Atraitnes dēls atrada viņu bezsamaņā pie datora un izlasīja uz ekrāna šādu tekstu:" mana mīļā sieva. esmu jau uz vietas. Zinu, esi pārsteigta, saņemto ziņu no manis. Tagad šeit ir pieejami datori un var sūtīt e- pastu tuviniekiem. Tikko norezervēju vietu. Viss jau ir sagatavots uz tavu rītdienas ierašanos. priecājos par mūsu tikšanos. Ceru, ka tavs ceļojums būs bez problēmām- tāpat kā manējais. P.S. Šeit tiešām ir ļoti karsti! sirsnīgi sveicieni!