Viņš bija īsts neveiksminieks. Viņam neveicās visur. Arī seksā. Pat tad, kad viņš piezvanīja uz dienestu “Sekss pa telefonu”, viņam atbildēja: - Šodien nē! Man sāp auss.
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Skolotāja: -Bērni,pastāstiet,kas ir jūsu vecāki? Pēterītis: -Mans tētis ir menedžeris. Skolotāja: -Ļoti labi,Pēterīt.Un,kas ir tavs tētis,Jānīt? Jānītis: -Mans tētis ir hakeris. Skolotāja: -? Jānītis: -Trīs reizes kodējās no alkaholisma un visas trīs reizes kodu lauza.
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Tēt, matemātikas skolotāja tevi uz skolu izsauca. - Kas noticis? - Viņa man prasīja: "Cik būs 7*9?", un es atbildēju: "63", savukārt viņa: "bet, cik būs 9*7?", un es atbildēju: "Kāda, nahuj, tur starpība?"... - Patiešām, kāda starpība? - atbild tēvs, -labi, aiziešu. Nākamajā dienā atnāk dēls no skolas, pienāk pie tēva: - Tēt, tu uz skolu jau biji? - Vēl nē. - Tas labi, jo tagad tevi izsauc fizkultūras skolotāja. - Par ko? - Mēs nodarbojamies ar fizkultūru, kad viņa prasīja, lai paceļu labo roku, un es pacēlu. Pēc tam kreiso, un es pacēlu; pēc tam viņa prasīja, lai paceļu labo kāju, un es pacēlu. Bet tagad viņa saka, lai paceļu kreiso kāju. Es viņai atbildu: "Ko, man vēl tagad uz pim*ja būs jāstāv?" - Jā, patiešām..., - atbild tēvs, - labi, aiziešu. Nākamajā dienā dēls atkal nāk no skolas: - Papa, tu uz skolu biji? - Vēl nē. - Nesteidzies, mani izslēdza. - Par ko? - Mani izsauca pie direktora, aizgāju uz viņa kabinetu, kur sēdēja matemātikas skolotāja, fizkultūras un zīmēšanas skolotāja. - A, nahuj, zīmešanas skolotāja atnāca? - Es tā arī paprasīju.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Pasniedzējs eksāmenā: Kādā krāsā ir mācību grāmata? Atbildes nav. Kādā priekšmetā šodien ir eksāmens? Atbildes nav. Kā mani sauc? No aizmugurējā sola klusa balstiņa: Gāž iekšā maita, gāž iekšā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Esmu saņemis Jūsu brīdinājumu par laikā nesamaksātu kredīta maksājumu. Informēju Jūs, ka es katru mēnesi saņemtos rēķinus salieku kaudzītē un, sakarā ar ekonomisko apstākļu pasliktināšanos, veicu izlozi. Izlozē uzvarējušos piecus rēķinus es apmaksāju, pārējos ne. Ja turpināsiet man sūtīt draudu vēstules, es brīdinu uz pusgadu izslēgšu Jūsu rēķinu no savas izlozes.