Nu cerams, ka būs ok un 200kw vietā nebūs 800kw, kad tādus uzliks, ja uzliks
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Dažam, labam - lai siekala notecētu un rīkle izkalstu Priecīgas!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es no darba mājup ripodams paņēmu vienu mazītiņo. Tjipa piektdiena, ta jau var. Taisos atvērt, bet tur akcīzes uzlīme ar skoču pielīmēta. Paostīju, pagaršoju. Tjipa normāls baltais. Veikals ar normāls, nav mazā ieskrietuve. Uzlīmēju to marku uz ričuka, lai vairāk spīdekļu.
Boroda, es tajās skaistajās vietās divus bērnus ratos esmu izstumdījis krustu šķērsu :)
Jā, populāra vieta pastaigām. Jaunās māmiņas un tētuki bariem klīst ar ratiņiem. Kad paliek tumšs, tad suņu saimnieki savus brīnumus izlaiž izskrieties, tad gan ar vellapēdu jāuzmanās...