[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Pirmdiena, 18.08.2014, 17:20 | Ziņa # 8161
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote J0nis ()
Tas nozīmē,tu 4 dienas nedzēri alu ????

Tas nav iespējams nirga

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

uldeensDatums: Otrdiena, 19.08.2014, 20:20 | Ziņa # 8162
Grupa: Savējie
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Aigars izšķirošās balss īpašnieks arbūzu testēšanā iekš bez tabu :)) alus

parcopiDatums: Otrdiena, 19.08.2014, 21:07 | Ziņa # 8163
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote uldeens ()
Aigars izšķirošās balss īpašnieks arbūzu testēšanā iekš bez tabu :))

Jā, baigais arbūzu spečuks ibio :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Trešdiena, 20.08.2014, 07:41 | Ziņa # 8164
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Sekoji speciāli un gaidīji ka dalīs arbūzu :) A kāpēc nebija rokās makšķeres un maisiņš ar zivīm :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Trešdiena, 20.08.2014, 07:49 | Ziņa # 8165
Multimakšķernieks
Maisiņš bija, tikai bez zivīm.....toties ar saldajiem ķiršiem :)
Nesekoju līdz, tieši biju izbrīnīts, ka man nāk virsū divi cilvēki - viens ar kameru, otrs ar diviem šķīvjiem, kur pa gabalam arbūza. Vakar speciāli pats paskatījos kādā sakarā tas viss bija :)

parcopiDatums: Trešdiena, 20.08.2014, 13:34 | Ziņa # 8166
Multimakšķernieks
Nepatīkami :(
Pielikumi: 9348052.jpg (213.4 Kb)

BorodaDatums: Trešdiena, 20.08.2014, 15:23 | Ziņa # 8167
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Nu kur tad bija tā jāsteidzas?

BorodaDatums: Trešdiena, 20.08.2014, 18:13 | Ziņa # 8168
Vīrs ar pieredzi
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Fīdermačos bija arī šādas uzlīmes uz priekšējā stikla.
Atļāvos bez autora ziņas iepublicēt arī šeit.
Pielikumi: 0389432.jpg (33.4 Kb)

J0nisDatums: Trešdiena, 20.08.2014, 18:22 | Ziņa # 8169
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Nu kur tad bija tā jāsteidzas?

Klients gan jau nomaksāja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Trešdiena, 20.08.2014, 22:07 | Ziņa # 8170
Multimakšķernieks
Uz mājām steidzos gulēt, ja kas :)

BebrsDatums: Ceturtdiena, 21.08.2014, 22:38 | Ziņa # 8171
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Vot es esmu izlaidies galīgi. No vējenēm, tas ir no maija beigām makšķerēt nav būts :D

Nav bildes- nav zives :D

martiDatums: Ceturtdiena, 21.08.2014, 23:41 | Ziņa # 8172
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
man līdzīgi :(

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

eduksDatums: Piektdiena, 22.08.2014, 08:30 | Ziņa # 8173
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote Bebrs ()
Vot es esmu izlaidies galīgi. No vējenēm, tas ir no maija beigām makšķerēt nav būts :D

Es gavēju no Jūnija beigām :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

BorodaDatums: Piektdiena, 22.08.2014, 14:35 | Ziņa # 8174
Vīrs ar pieredzi
Quote marti ()
man līdzīgi :(

Man arī, ja neskaita pīderēšanu LČ... ā, nu pirms tam bija Ēsmas kauss...

BorodaDatums: Svētdiena, 24.08.2014, 19:27 | Ziņa # 8175
Vīrs ar pieredzi
Es šodien biju uz kino. Super - koka koļa, popkorns, filma arī laba - tjipa multene par lidmašīnām - ugunsdzēsējām. :D Mans mazākais gan vairāk smējās par pirmsfilmas reklāmām, tā ka atkal jātaisās pēc kāda laika jau uz jaunām filmām. :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv