[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Trešdiena, 08.01.2014, 20:57 | Ziņa # 7411
Grupa: Dzēstās
Quote parcopi ()
Nopirku MK, nu var laist uz copi, kad būs brīvs! :)

Es jau ātrāk paspēju. Mans numurs beidzas ar 3007. :)
Skatos kalendārā, kat tad janvārī cope būs, bet decembris vēl stāv. :D

parcopiDatums: Trešdiena, 08.01.2014, 21:04 | Ziņa # 7412
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Skatos kalendārā, kat tad janvārī cope būs, bet decembris vēl stāv.

Cope sāksies februārī :D
Ielikšu pēc laiciņa jauno kalendāru ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Trešdiena, 08.01.2014, 21:17 | Ziņa # 7413
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Boroda - vari plānot copes ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 08.01.2014, 22:22 | Ziņa # 7414
Grupa: Dzēstās
Quote parcopi ()
Boroda - vari plānot copes ;)

Vispirms ledus, tad copes plānošana. ;)

martiDatums: Trešdiena, 08.01.2014, 22:24 | Ziņa # 7415
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es ar paspēju pirms aigara nopirkt ;)
man EGK030149
un tagad tie, kam MK nav un negrib pirkt - varat nošpikot to koda principu un kontrolierim cietu seju nosaukt savu izdomāto ciparu :)
viņi neko nesalīdzina un nepārbauda :(

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 10:23 | Ziņa # 7416
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
marti
es neko nedomāšu, vienkārši saukšu Tavējo :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

eduksDatums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 11:50 | Ziņa # 7417
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Čavas visiem jaunajā gadā! MK joprojām neesmu nopircis - kamēr nav ledus, nav variantu svilpo ...
Jāpieskrūvē laikam būs vecajam/tūnētajam borim jaunie naži - ja ticēt prognozēm (laika), tad ledus cope plānojas jau nākamnedēļ un verga var jau vairs nebūt aktuāla, īpaši uz nākamajām brīvdienām :D ...
Jau aizmirsies kā garšoja yie pirmā ledus cēliena ašuki - vajadzētu atkārtot ;) :D ...
P.s. es kā apskatos uz visiem te apkārt - praktiski visi ar "locekļu" ordeņiem nokārti ;) :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 11:59 | Ziņa # 7418
Stāstnieks
eduk
vajag iespringt :D

eduksDatums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 12:05 | Ziņa # 7419
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote Zivnieks ()
eduk
vajag iespringt :D

Redzi, es jau sākumā minēju - ka man ne diez ko patiktu ordenis ar šādu nosaukumu ;) :D - lai gan no otras puses, šobrīd esmu vienkārši "loceklis", a ar šādu ordeni būtu "Valdes loceklis" - būs vēl jāapdomā perspektīvas ;) :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 12:20 | Ziņa # 7420
Multimakšķernieks
Duriki :D

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 16:41 | Ziņa # 7421
Stāstnieks
izskatās, ka 6dien cauri būs :( sāksies ledus gaidīšana...bet 6dien kaut kur vēl vajag padoties

parcopiDatums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 17:05 | Ziņa # 7422
Multimakšķernieks
Zivniek - kur rakstiņš par ledus gaidīšanu? svilpo

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 17:28 | Ziņa # 7423
Stāstnieks
tuvosies ledus, būs rakstiņš :)

urmaasDatums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 18:41 | Ziņa # 7424
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Zivnieks ()
bet 6dien kaut kur vēl vajag padoties

Es ar par to pašu. ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 18:45 | Ziņa # 7425
Stāstnieks
rīt vēl jāpadomā ko darīt. Varbūt jāaizbrauc vienreiz uz velcīti nodragāt pa ķīsi, varbūt vēl mikrodžigs, a varbūt vispār līdz Gaujai jāaizbrauc :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv