Šodien sagribējās pa Rīgu pavizināties, aizvizinājos nejauši līdz Spicei, tiku pie kepona ar nadziņu (sen jaunu gribēju), un tiku pie fīdera jauna (100gr). Tas derēs i upei i jūrai. A, vēl + pakaļējies ritenis tika pie dubļinieka. Vairāk nebūs netīrā svītra uz muguras. Vispār daudz ar ričuku pa Rīgu braukāt ir dārgi.
Pabiju divas dienas Ērgļos un Ērgļu apkārtnē. Nebiju copēt, kaut Ogri un vēl vienu upīti aplūkoju ar interesi. Bet daba gan tur smuka un jūtama rudens tuvošanās!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pabiju divas dienas Ērgļos un Ērgļu apkārtnē. Nebiju copēt, kaut Ogri un vēl vienu upīti aplūkoju ar interesi. Bet daba gan tur smuka un jūtama rudens tuvošanās! :)
Nē, biku ar gaiseni pa bundžām pašāvu vienā kompānijā, bet tie mednieku torņi un barotavas(laikam) tur vienkārši blakus bija. No manis mednieks nesanāks, pāris reizes esmu bijis līdz uz medībām, man šis pasākums ne pārāk uzrunā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Medības ir grūta lieta. Labrāt apgūtu, bet diezi vai spētu ko nošaut. Varu tikai dzinējos pastaigāt..... Kādreiz jau bija 4 gadu treniņi ar mazkalibreni 25-50m. Bet tad redze bij kā sokolam. Tolaik no 50 m ap 90-95 punkti bij treniņš.
Nu jā, ar medībām ir "jāsaslimst". Šovasar uz copi praktiski naf būts, pa medībām vien. Ceru laboties, rudens klāt, drīz jāatnāk zivij līdz Kuldīgai, tad varēs sāk šeptēt.
Pabiju divas dienas Ērgļos un Ērgļu apkārtnē. Nebiju copēt, kaut Ogri un vēl vienu upīti aplūkoju ar interesi. Bet daba gan tur smuka un jūtama rudens tuvošanās!
Gan Ogres, gan Aronas upītē līmenis šobrīd ir zems. Bet vispār tur ir ko darīt. Līdakas ir kā visur Vietējie takziņi lielās arī ar forelēm un Alatām. Man neviens nav pieteicies pareizās vietas parādīt, tāpec brīvajos brīžos pasēžu pie dambja pašā Ērgļu centrā
Brīvdienās esot noticies Mušiņmakšķerēšanas čempionāts. Man foreļošanas biedrs arī ir piedalījies un pat nav pēdējais palicis Noķēris bija divas alatas ap 30cm. Netālu esošais Zg ticis laikam pie sešām zivīm(vai pie četrām un sestā vieta, un uzvarētājam bija sešas zivis, vairs īsti neatceros). Mēģinu tagad atrast rezultātus flyonly lapā. Vēl neatradu