Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vakar piedzīvoju copi, kādu ilgus gadus nebiju jutis... 9 mēri, mazākais bija 48 cm, un divi lielākie bija baigi skaistuļi, vienīgi nebija ar ko nosvērt bet pēc copes nebija vairs spēka tīrīt, varbūt šodien pēc darba svarus atradīšu... kas interesanti, čoms tika tikai pie viena zemmēra, kaut sēdējām vienā laivā, viņam vienīgi divi smuki ščukāri tieši pirms sačoka āķi nokoda kad izbraucām krastā, tad šamam ģīmis bija dikti garš... man vēl bonusā 2 izcili asari un laikam 3 zemmēri...
viens knifiņš nospēlēja galveno lomu šitajā visā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Boroda, reti, kas spēj turēt līdzi pikšķerēšanai un gailenes toča nē no sēnēm garšas ziņā favorīts ir baravika, kabina iekšā visām šitaki un citiem brīnumiem, tik pēdējos gadus nav sanācis nopietnāk pasēņot.
Zivnieks, super!! prieks par Tevi!
šogad ar lieliem žaņiem nevaru palielīties. Lielākais tik virs 2 kg... un ta spats peld tālāk, jo dabūt maija beigās...
Tur nu es pilnībā piekrītu! Zivnieks - nu apsveicu ar foršu copi! Un beidz abižot copes kolēģus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja nu man kāds pēķšņi zvana un nevar sazvanīt, tad to varēs izdarīt šovakar pēc 20:00. Vienkārši aizmirsu telefonu darbā un šovakar atkal pie viņa tikšu
Man tāds čujs, ka jāsāk apgūt visādas mikro tehnikas. Ja jau puskilo asari piesakās pat uz fīderīti ar mikrotārpu (3 baltie uz kādu 12nr āķīša), ta jau šie kād mikro gummi arī ēdīs.
parcopi ir spečuks uz braukšanu copēt īpašos laika apstākļos
Kad sanāk laiks, tad i laižu. Kas tur ko šķirot. Tāpat pie un uz ūdeņiem ir labāk, kā sēdēt mājās :)\
Quote (marti)
aigar - mēs samainījāmies uz pārbrauktuves, bet tev acīs bija zivs zīmītes
Uz Tvaicenes? Neredzēju!