[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ljubitexDatums: Pirmdiena, 24.06.2013, 10:37 | Ziņa # 6946
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Jāņu rītā ir ļoti interesanti iziet ārā..neviena cilvēka..visi guļ

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

parcopiDatums: Trešdiena, 26.06.2013, 13:02 | Ziņa # 6947
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Anatolijs jūras līcī sīčus no laivas trenkā, vēlāk aizmīšos paskatīšos. Pie reizes varēs normāli nodžumīt. Tādā laikā tik pie ūdeņiem. ja
Gribētos jau ezerā ielaisties, vai kur citur, bet vakarā atkal uz darbu :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 26.06.2013, 18:20 | Ziņa # 6948
Grupa: Dzēstās
Šodien karstums bija vnk riebīgs. Labi, ka vismaz duša mājā... Un no piektdienas vakara sola lietu līdz otrdienas rītam...

parcopiDatums: Trešdiena, 26.06.2013, 19:19 | Ziņa # 6949
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Biju aizminies līdz Anatolijam. velo
Kas tautas pludmalē! taada
Nevienam nav jāstrādā? izbrins
Tādi bari sen nebija manīti, bet sencis klusā vietiņā, kur neviena :)
Kaut kādi sīči bija ķērušies ar, bet nekā nopietna. Es ar izlaidu goda apli ar senča laiviņu, kādas trīs reizes nopeldējos(jūrā pirmo reizi šogad), pasauļojos un abi devāmies prom. pavadīju senci līdz Mangaļsalas autobusa galiņam un pata minos mājās. Pie ūdens tomēr ir forši arī tādā karstā dienā! ja
P.S. Tas, ko es visus šos gadus uzskatīju par nogrimušu kuģi, ir kaut kāds betona bloks, izskatās kaut kas līdzīgs piestātnei svilpo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 26.06.2013, 19:30 | Ziņa # 6950
Grupa: Dzēstās
Pie tādiem graustiem it kā zivis pulcējoties... ;) Nezinu gan vai tas attiecas arī uz Latviju. :)

ljubitexDatums: Trešdiena, 26.06.2013, 20:14 | Ziņa # 6951
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
ir kaut kāds betona bloks

nu beidzot es ar zināšu,kas tas tāds ja

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

kapracisDatums: Ceturtdiena, 27.06.2013, 09:09 | Ziņa # 6952
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
tak tas arī ir kuģis-tikai no betona.
Pameklējot internetā uzzināju, ka šis ir betona kuģis un saucas "Lady Cotlin". Kuģis bija reģistrēts Zviedrijā. 1951.gada novembrī vedot sāls kravu uz Rīgu, stipras vētras laikā novirzījies no kursa un uzskrējis uz sēkļa.
Saskaņā ar aculieciniekiem visa komanda bija stipri piedzērusies.
Tādēļ kuģis aizgāja garām jūras vātiem gandrīz uz kilometru.un uzskrēja uz sēkļa ap 400 metriem no krasta.
lai izglābtu komandu no pilsētas atbrauca militārās izlūkošanas nodaļa un aizveda komandu nezinamā virzienā.
http://spoki.tvnet.lv/vesture/ko-tu-zini-par-so-kugi/391705
Sanāk, ka "Lady Cotlin", jeb vismaz to, kas no kuģa palicis pāri, var apskatīt jau vairāk nekā 60 gadus mūsu piekrastē, bet ar katru gadu vraku sāļais jūras ūdens bojā ar vien vairāk.
Otrā pasaules kara gados bija diezgan grūtī pieejami dažādi materiāli un tāpēc kuģus taisīja no betona jeb precīzāk dzelzsbetona...
http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Betona-kugis/107358

parcopiDatums: Ceturtdiena, 27.06.2013, 22:10 | Ziņa # 6953
Multimakšķernieks
Kapraci - paldies par info! :)
Skolā kadreiz bija tāds priekšmets kā Novada macība, gan jau tur ar par to stāstīja, bet kaut kā piemirsies būs. Bet vispār - es betona kuģī negribētu kuģot :D

parcopiDatums: Piektdiena, 28.06.2013, 18:40 | Ziņa # 6954
Multimakšķernieks
Sākumā šis:

Pēc tam šis:

Jautājums. Paraus, vai neparaus? :D
Pielikumi: 3900809.jpg (281.3 Kb) · 8302949.jpg (256.5 Kb)

urmaasDatums: Sestdiena, 29.06.2013, 08:19 | Ziņa # 6955
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Jautājums. Paraus, vai neparaus?

Prāts paraus pēc nākamā bairīša! :D

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Sestdiena, 29.06.2013, 12:54 | Ziņa # 6956
Multimakšķernieks
Quote (urmaas)
Prāts paraus pēc nākamā bairīša!

Pareizā atbilde! alus
Bet tas neparāva :D

martiDatums: Sestdiena, 29.06.2013, 14:41 | Ziņa # 6957
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
biju cēsīs. nodzīvoju(nakšņoju) 4dienas 20m no gaujas, bet tā arī makšķeres neizvilku un gaujā kāju nepamērcēju.
nostrādājos kā lops :(
sory māri. par tevi neaizmiru, bet toč nekā šoreiz nesanāca izrauties copei.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

jutrixDatums: Svētdiena, 30.06.2013, 18:48 | Ziņa # 6958
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Vakar biju pastaigāt pa mežu, atradu šīs:

bija vēl mellenes, kas tika notiesātas uz vietas :)
Pielikumi: 6912149.jpg (70.1 Kb) · 2608878.jpg (90.3 Kb)

The most dangerous animal in Japan is ninja

martiDatums: Svētdiena, 30.06.2013, 19:49 | Ziņa # 6959
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
jutrix, vot, tas ir labais! ja
man mutere ar tieši zvanīja, kamēr biju laivā ezerā. šī ar esot labi sagriezusi.
vispār iesaku tagad vasarā salasīt ziemai. salasa, iztīra, sagriež cepamos gabaliņos (ne pārāk sīki, mazās vispār negriež), tad uz pannas sviestā ar sāli apcep, kamēr atsulojas un tad pārtikas kastītēs un saldētavā iekšā.
ziemā izņem, atlaidina, apcep un ēd kā svaigas ja alus

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

IesācejsDatums: Svētdiena, 30.06.2013, 22:38 | Ziņa # 6960
VIP fīderists
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (marti)
salasa, iztīra, sagriež cepamos gabaliņos (ne pārāk sīki, mazās vispār negriež), tad uz pannas sviestā ar sāli apcep, kamēr atsulojas un tad pārtikas kastītēs un saldētavā iekšā.
ziemā izņem, atlaidina, apcep un ēd kā svaigas

Es pat nesaldēju - tauki saglabā tāpat arī pieliekamajā ja

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv