[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Piektdiena, 31.05.2013, 20:53 | Ziņa # 6901
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pisec, tikko apdzēries vecis pēc Eastcon prezentācijas ar sūdiem izsmērēja visu tualeti, sevi, gaitenī parketu, savu sievu, dīvāniņu....piecelties un uzvilkt bikses ar nebija spējīgs. Paprasīju apkopējai gumijas cimdus un izvilku šamējo aiz kājas pa durvīm ārā. Pats gandrīz apkorķējos. Tagad pie šamējā stāv policija un ātrie. A man viss nams smird pēc sūdiem. Afigennā pēdējā maiņa. Stulbums kaut kāds. Un kas to visu tagad tīrīs? Lai bļin, tie Eastcon paši tīra, ja jau tik gudri un savās prezentācijās šitādiem mudakiem vīnu dod.... dusma

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Piektdiena, 31.05.2013, 21:40 | Ziņa # 6902
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
aigar: varbūt, ka tā ir daļa no prezentācijas. tulīt parādīsies "mr proppers" un visu satīrīs, tā, ka ne miņas no sūdiem un smakas nepaliks :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

je6kaDatums: Sestdiena, 01.06.2013, 01:13 | Ziņa # 6903
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (marti)
aigar: varbūt, ka tā ir daļa no prezentācijas. tulīt parādīsies "mr proppers" un visu satīrīs, tā, ka ne miņas no sūdiem un smakas nepaliks

he, he :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

J0nisDatums: Sestdiena, 01.06.2013, 08:37 | Ziņa # 6904
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Afigennā pēdējā maiņa

Tad tomēr aizgāji !!Brīvais laiks būs vairāk,nu zivīm būs ko trūkties ! :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Svētdiena, 02.06.2013, 16:54 | Ziņa # 6905
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Bērnu svētkos arī šis tas no copes tematikas bija :)

Pielikumi: 4893122.jpg (156.4 Kb) · 0353380.jpg (75.9 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Pirmdiena, 03.06.2013, 14:24 | Ziņa # 6906
Multimakšķernieks
Izstaigāju bodes, viss slapjš :D

BorodaDatums: Otrdiena, 04.06.2013, 06:51 | Ziņa # 6907
Grupa: Dzēstās
Labrīt, šodien laikam siltums turpināsies. :)

spulgitsDatums: Otrdiena, 04.06.2013, 08:48 | Ziņa # 6908
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

- Sieva atļāva 1 alus kausu
Pielikumi: 8485150.jpg (15.5 Kb)

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

rendzisDatums: Otrdiena, 04.06.2013, 21:37 | Ziņa # 6909
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 107
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Chau ar'! hello Klau, kads ir meginajis tos smirdeklus pushamos/smerejamos uz gumijam? Viena tante teica, ka esot kkads drankis, kas neeeeenormali smird un zandartam patik. (ja trapot uz drebem vai rokam, tad pipec, majas varot neiet). Mosk kads kaut ko zin!?

Ezīt's dedzin kūl', zaķīt's act a fool!

ZivnieksDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 09:58 | Ziņa # 6910
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
derek
Varētu būt, ka Tu mani vakar atkal redzēji? :D vismaz šķita, ka tas varēji būt Tu... kā vakar gāja?

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 10:27 | Ziņa # 6911
Zivnieks,
Zandartus arī ķer, jeb tikai laivas skaiti? :D

ljubitexDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 20:26 | Ziņa # 6912
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Starp citu,tie kas bija pagajušogad uz salidojumu pie Ķekavas-tur tagad uztaisīja barčiku uz ūdens-ir visādi grādīgie...var pat ar laivu piebraukt no upes puses..un cenas labas.. un pirts jauna arī ir
Pielikumi: 6345541.jpg (94.1 Kb) · 2295615.jpg (93.2 Kb) · 8774004.jpg (81.9 Kb)

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

Ziņojumu laboja ljubitex - Trešdiena, 05.06.2013, 20:28

BorodaDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 21:03 | Ziņa # 6913
ljubitex,
Zamančivo! :D
Manā rimčikā Gards likvidējās. Nekas sevišķs jau tur nebija, bet blakus mājai.... tagad būs jāiet gandrīz 500m līdz nākošam tuvākam...

martiDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 21:06 | Ziņa # 6914
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Quote (Boroda)
Manā rimčikā Gards likvidējās. Nekas sevišķs jau tur nebija, bet blakus mājai.... tagad būs jāiet gandrīz 500m līdz nākošam tuvākam...

jā, es ar vakar noskatījos. tuvākais tev tas, kas uz miera ielas vienvirziena+sliežu posmā?

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 21:11 | Ziņa # 6915
Quote (marti)
jā, es ar vakar noskatījos. tuvākais tev tas, kas uz miera ielas vienvirziena+sliežu posmā?

Jā, tas tuvākais. Bet labākas lietas pārdod. Esmu jau 10 proc atlaidīti sarunājis. Nav protams, Salmo, kur atlaide....khm, maigi teikšu - laba, bet ne vienmēr sanāk tie Salmo pa ceļam....

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv