zini, man ar tā šķita, bet kaut kā man gadu laikā ir izveidojusies pieredzīte pret apstākļiem, kuri ja sakrīt un parādās jau maijā, tad visam ir jābūt kārtībā es domāju, ka zini par ko runāju gan pie alus kausa pastāstīšu sīkāk
Ja visu gadu un ne tikai TĀ ķersies KIMLAKI kā šorīt.Tad ziniet vai, es galīgi neapvainotos.
izskatās ideāls laiks copei tas nekas, ka brokastīm jau par vēlu, varbūt būs kāds ieradies uz sātīgām pusdienām a ja ne, tad tā pat pagozēšos saulītē apenēs
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
izskatās ideāls laiks copei tas nekas, ka brokastīm jau par vēlu, varbūt būs kāds ieradies uz sātīgām pusdienām a ja ne, tad tā pat pagozēšos saulītē apenēs
tieši tā arī bij uzdžigoju tīklu. nevarēju dabūt augšā, jo tīkls bija kaut kādos 8m padreifēju ar slīdošu enkuru un uzķeksēju augšā. kad ieraudzīju, ka tīkls, tā kā reiz redzēju, ka garām brauc viena ekipāža. uzzvanīju un puiši kling klang klāt! tādā ziņā ķīšezerā pēdējos pāris gadus ir baigi ok
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Atceros pagājušo gadu, Zivniekam gan nesanāca tik operatīvi kādu pierunāt lai pačamda mūsu uzietos tīklus. Tiesa tas gan bij ziemā Nelīdzēja pat Aigara video
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…