Savedu beidzot dzīvoklī kārtību. Beidzot var atrast kur kas ir Bet piepīldījušās bažas par to, ka esmu pazaudējis vienu ļoti vērtīgu kastīti. Pēdējā cerība bija to atrast kārtojot dzīvokli. Visticamākais tā ir uz Daugavas grunts, kaut kur Ikšķilē. Tur man iekšā bija visi āķi, griezuļi, gredzentiņi, gumijas, štopori, slīdošie sviniņi u.t.t. Materiālā vērtība arī vērā ņemama, bet vēl lielāks čakars to visu atkal atrast un iegādāties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Uz salu tilta mašīna sadega, pēc pieciem tilts centra virzienā bija ciet dēļ tā. Un kad šitais slapjums piesals, Rīgā būs jautri pārvietoties.....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tajos propilkos, apskatīju - tur 41.vietā Boroda. Vot ja zinātu, kurš tas ir, un ja vēl es prastu un kaut ko sajēgtu no tās spēles, varētu šim visus āķus apraut.
Baigi nāk miegs šodien. Laikam dažas stundas pagulēt nav daudz
Tur nu es Tev piekrītu, bet kur lai izrauj normālu darbu, lai nav jāskraida pa diviem