Tas 4tais punkts jau ar sarkasma pieskaņu ir, sastībā ar pārējo tekstu tur. Tā bieži ir pats kaut ko nemāk(filmēt, copēt, ) un tad iztiek kā var (aptirš citu video, pērk zivis un skauž citu lomus)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ta tur vēsture vienkārša, zvejoja vieni, tagad otri, un tie otrie pirmajiemtraucē maliķot. Tad tie pirmie šādā veidā grib lai tos otros soda, tad būs iespēja anulēt zvejas licenci un spēlīte sāksies no jauna. Tādi tači vislaik ir bijuši. Pamatdoma ir tāda ka anulēs zvejas licenci un tad bīdīs cauri zveju pašā rumbā.
Kreisais Pašlaik ir izkristalizējušies 3 varianti: 1.imations&maliķis2011 un vēl daži: Tie ir PAR tīkliem iekšējos ūdeņos. 2.VMK ir par LM publiskajos ūdeņos. 3.MRK ir PRET LM un tīkliem publiskajos ūdeņos. p.s. MOSP NAV makšķernieku organizāciju sadarbības padome,bet biznesa projekts.
Izvēlne ir jūsu rokās.Nav obligāti jābūt kāda kluba biedram.
Bet, urmaas, tad sanāk, ka visi ir PRET MRK!? Laikam baigi sliktie tie MRK-isti....
Ne visi,bet liela daļa gan.Itsevišķi tiem kuriem kapeiku šķindoņa(LM) "aizmiglojisi prātu".:) Mēs esam PAR brīvu piekļuvi publiskajiem ūdeņiem.Jo tie ir mūsu dzimtenes sastāvdaļa,kura PIEDER tautai. Ja cope ir atpūta nevis gaļas ieguves veids,tad es tur(lasīt - brīva piekļuve publiskajiem ūdeņiem) nekā slikta nesaskatu.:))
Es arī esmu pret un ar neesmu neviena kluba biedrs. Cl reizēm ar mēdzu pacepties, bet pēdējā laikā arvien retāk, jo tam vienkārši nav jēgas. Reāli liekas, ka tajā portālā savākušies nevis makšķernieki, bet zvejnieki, projektu bīdītāji, zemūdens mednieki un citi, bet makšķernieki tur ir palikuši mazākumā. Plus vēl pilns ar mēnesserdzīgajiem kas komentē visur un visu(delfi, tvneta, apollo komentatori), kurus dzīve ar kaut ko ir apdalījusi un viņu vienīgā pašapliecināšanās ir darba laikā rakstīt debīlus komentārus par jebkuru tēmu un jebkurā portālā. Kas attiecas uz MOSP, tad tās organizācijas galva atstāj ļoti nepatīkamu iespaidu par sevi, kā cilvēku. Personīgi nepazīstu, bet ilgu laiku zinu virtuāli no pp2 un tur viņš atstāj tādu pašu ĻOTI augstprātīga cilvēka iespaidu. Kaut gan būs arī šo to labu izdarījis, vismaz saistībā ar vēžošanas pilnīgu aizliegumu. Vispār tāda miglā tīta organizācija, ar augstprātīgu vadītāju.......negribētos tādā būt. MRK - daudzi biedri man ir pazīstami, kā forši cilvēki un makšķernieki, ar uzsvaru uz vārdu "makšķernieks". MRK atbalstu, par iestāšanos neesmu domājis. Manuprāt lielākā MRK problēma ir tā, ka to nevēlās uzklausīt un arī tas, ka Zvaigzne diegan pabojājis savu reputāciju līdz ar to visu MRK izmidžu. Kaut gan jāatzīst, ka uzbrukumus un klajus apmelojumus tajā pašā cl viņš atvaira godam. Manuprāt klubā ir ļoti gudrs cilvēks Zaraza un varbūt ir vērts viņu piesaistīt uz kopējām sarunām tajā padomē. Bet nu to domājiet paši VMK - neko par viņiem nezinu. Dzirdēts ir viskaukas, pašam nav bijusi saskarsme ar kādu no viņiem, tāpēc nav ko pateikt. Zinamākie personāži Akmens Viesis un Emka, kas arī ir diezgan kolorītas personas. Bet kamēr iet tie visi kari un segas raustīšana uz savu pusi, es negribētu attapties pie tīkliem piebāztās ūdenstilpnēs, kurās čum un mudž zemūdens mednieki un kuras ir licencētas. Kaut kā tā. Tas ir mans personīgais viedoklis, izejot no man pieejamās informācijas. Ka visu uzlabot un ko darīt liets labā? To es tiesām nezinu. Atzīstu pavisam godīgi. Ne asakas visiem!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)