[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martiDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 20:25 | Ziņa # 4696
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
izskatās, ka murda aizsegā ies vaļā blice starp lembergu un viņa jauno draugu sprūdžu :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BebrsDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 20:43 | Ziņa # 4697
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Nav bildes- nav zives :D

BebrsDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 21:05 | Ziņa # 4698
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

martiDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 07:56 | Ziņa # 4699
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
vakar biju ieskrējis salmo. uzmetu arī aci loterijas rapalas vobleriem. salīmējuši tās uzlīmes visiem sūdiem :(
tiem ko nepērk. visiem jūras 30cm vobleriem un dažiem neejošiem mega walkeriem, dažiem deepiem, kas varbūt vēl kaut cik noderētu. paskatījos un nolēmu loterijā nepiedalīties :D
neēdamās gumijas daugavgrīvas ielā arī mani neuzrunāja. šie vairs netirgo relax, tikai savus salmo lējumus, kuri man ne visai. par labākām kā relax gumijām ne runas. šeit domāju vairāk mazās tvistergumijiņas. no lielajām līdaku gumijām neko nesaprotu.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 12:18 | Ziņa # 4700
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Neviena gumija nestāv blakus mailei chukle

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 16:04 | Ziņa # 4701
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kaut kāds vājprāts, laikam esmu riktīgs gaļenieks :D
Tikko saldētavā mēģināju atrast pelmeņu paku, bet abi saldētavas plaukti piedzīti ar zivīm :D
Breksis, vairākas līdakas un vēl dafiga asaru.....laikam kādu laiku mājās zivis nestiepšu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ljubitexDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 16:35 | Ziņa # 4702
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
abi saldētavas plaukti piedzīti ar zivīm

man arī šāda problēma :)

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

ljubitexDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 16:37 | Ziņa # 4703
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Tagad man ir viens neliels jautajums-Kādu nazi labāk izvēlēties dāvanai? vīram 27 datumā dzimene,zinu ka vajag nazi,bet kādu labāk? viņu ir tik daudz...Vajag lai nav baigi dārgs,bet lai nenolūzt pirmajā lietošanas reizē...

Ziņojumu laboja ljubitex - Otrdiena, 25.09.2012, 16:38

BebrsDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 16:42 | Ziņa # 4704
Quote (parcopi)
Neviena gumija nestāv

:D

BebrsDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 16:53 | Ziņa # 4705
Quote (ljubitex)
Kādu nazi labāk izvēlēties dāvanai? vīram 27 datumā dzimene,zinu ka vajag nazi,bet kādu labāk? viņu ir tik daudz...Vajag lai nav baigi dārgs,bet lai nenolūzt pirmajā lietošanas reizē...

Nazi grūti nopirkt vēl jo vairāk ka ir ticējums ka ja dāvina otram nazi tad sastrīdas, lai tā nebūtu - pretī jāpaņem kaut santīms. Makšķernieku bodēs, celtniecības bodēs, mednieku bodēs ir visādi naži.
Kam nazis tiks lietots? Cik daudz plāno iztērēt?

BorodaDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 17:11 | Ziņa # 4706
Grupa: Dzēstās
Quote (ljubitex)
Tagad man ir viens neliels jautajums-Kādu nazi labāk izvēlēties dāvanai? vīram 27 datumā dzimene,zinu ka vajag nazi,bet kādu labāk? viņu ir tik daudz...Vajag lai nav baigi dārgs,bet lai nenolūzt pirmajā lietošanas reizē...

Vajag Buma ražojumu. Viņš savu preci ieved pie GintaGG.

spulgitsDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 17:22 | Ziņa # 4707
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Quote (Boroda)
Vajag Buma ražojumu.

Naži ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

ljubitexDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 17:35 | Ziņa # 4708
To,ka viņu ir daudz-zinu...iztērēt..hm..nu līdz 30Ls...vairak man nav:( Un lietot paredzēts visam kam-varbūt zivīm galvu nogriezt,varbūt kartupeli uz pusēm vai kadu gaļas gabalu domāts līdzņemšanai uz copi...

ZivnieksDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 17:39 | Ziņa # 4709
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
nu jā...es ar noteikti ieteiktu Bumša nažus...CL portālā viņa sadaļā var apskatīt...vismaz ar tiem ir 100% garantija, ka tie tiešām ir labi naži+izskats arī ir glamūrīgs un cik no viņa sapratu, tad vienādu nažu viņam nav..līdz ar to vīrs var tikt pie naža, kurš tāds būs tikai viņam...
viņam gan cenas liekas, ka bija 40 LVL

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ljubitexDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 17:54 | Ziņa # 4710
nācās reģistrēties tur,lai viņu atrastu...paskatījos-forši gan izskatās...asmenis 25ls,rokturis 10ls....bet skaisti gan! Kāds to Bumu pazīst? kur viņs vispār mitinās? varbūt kaut-kur Latgalē-tad tas tā-kā patālu

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv