[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
spulgitsDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 21:45 | Ziņa # 4666
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (dadziic)
Laikam kamēr neuzbūvēšu lielāku garažu, pie laivas netikt...

Nedaudz pagarini un viss būs bumbās svilpo

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

dadziicDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 21:49 | Ziņa # 4667
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
spulgits, šito jau man ieteica...
Laikam būs jāiet uz būvvaldi saskaņot projekts... :D

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

spulgitsDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 21:54 | Ziņa # 4668
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (dadziic)
Laikam būs jāiet uz būvvaldi saskaņot projekts...

Galvenais paņem ķirsīti līdz Tad noteikti būs saskaņots

dadziicDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 21:56 | Ziņa # 4669
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
nafig man ķirsītis, ja budžetā nav ķieģeļi un ruberoīds iekļauts... dusma :D

Life to fishing
Forced to work

spulgitsDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 22:00 | Ziņa # 4670
Quote (dadziic)
nafig man ķirsītis, ja budžetā nav ķieģeļi un ruberoīds iekļauts...

Es pagarināju savējo bez nekādām atļaujām svilpo Ķieģeļi jau nav problēma,ko laivas labā neizdarīsi

parcopiDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 22:28 | Ziņa # 4671
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Mjā....
Pat nezinu ko ieteikt vai piebilst :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 09:05 | Ziņa # 4672
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Jau ceturtdiena klāt! plaude

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 10:49 | Ziņa # 4673
Grupa: Dzēstās
Quote (dadziic)
Laikam kamēr neuzbūvēšu lielāku garažu, pie laivas netikt...

Vajadzētu tā kā atļauju no kaimiņiem, tad garāžu kooperatīva, tad no būvvaldes. :)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 10:55 | Ziņa # 4674
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
dadziic
Sit gaisā arī to garāžu, nopērc kaut ko man kaimiņos un rullē kā lielais uz kurieni vien gribi :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

J0nisDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 16:58 | Ziņa # 4675
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Man liekas Didzi vienkāršāk,pārkfalificējies par bļitkotāju un galva vairs nesāpēs,ne par garāžu ne par laivu aalingis

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Ceturtdiena, 20.09.2012, 17:01

BorodaDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 19:26 | Ziņa # 4676
Grupa: Dzēstās
Quote (J0nis)
Man liekas Didzi vienkāršāk,pārkfalificējies par bļitkotāju un galva vairs nesāpēs,ne par garāžu ne par laivu

Pareizi! :D

dadziicDatums: Piektdiena, 21.09.2012, 07:28 | Ziņa # 4677
Quote (Zivnieks)
Sit gaisā arī to garāžu, nopērc kaut ko man kaimiņos un rullē kā lielais uz kurieni vien gribi

šito es arī jau apsvēru... Bet ir daudz bet... Citreiz gribu copēt Daugavā pie Ikšķiles, citreiz Sausajā, citreiz līdz Jūsu galam aizbraukt... Vēl ir reizes, kad vajag uz kādu ezeru tikt. A ko tad?

Life to fishing
Forced to work

dadziicDatums: Piektdiena, 21.09.2012, 07:29 | Ziņa # 4678
Quote (J0nis)
pārkfalificējies par bļitkotāju

šī kaite man nav gājusi secen... nene

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Piektdiena, 21.09.2012, 07:37 | Ziņa # 4679
Multimakšķernieks
Bļitkošanai vēl nedaudz par ātru :D
A no Sarkandaugavas tak var tikt visur, izņemot pie Ikšķiles. A tā, visi ceļi vaļā - Daugava, Sausā Daugava, Sarkandaugava, Buļļupe, Lielupe, Rīgas līcis, Ķīšezers, Vecdaugava, Baltezeri.....pietiek kur pacopēt. A ja gribi laivu vest uz kādu tālāku ezeru, tad jau tāpat labāk ir piepūšamā :D

eduksDatums: Piektdiena, 21.09.2012, 08:18 | Ziņa # 4680
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Bļitkošanai vēl nedaudz par ātru :D

Šur tur jau tieši pats īstais laiks - bļitkot var arī pāri bortam :) ... Vnk tagad tā mode uz tām gummi un vobleriem, bet neticu, ka jūsējos jūrniekus nevarētu arī uz bļitku sakacināt :) ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv