Kā var tā nepaveikties. Šovakar divreiz uz līdzenas vietas izmežģīju vienu un to pašu potīti, ar stundas starplaiku. Tagad liela, resna un smuka. Rīt būs forši paiet!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kā var tā nepaveikties. Šovakar divreiz uz līdzenas vietas izmežģīju vienu un to pašu potīti, ar stundas starplaiku. Tagad liela, resna un smuka. Rīt būs forši paiet! svilpo ne
Veseļojies! Savulaik man dakters prasīja - kā var pārraut abus ahilejus... Nu gadās, gadās..
Paldies! Šodien jau ir bik labāk. Ziežu ar ziedi kaut kādu ar bišu indi un sāk atlaist!
Šodien ričuks bik atteica. Uz priekšu vēl gāja (ar maza traktoriņa troksni). Atpakaļ pagriezt pedāļus nesanāca, plus vēl pakaļējās bremzes, ātrumi ar neslēdzas utt. laikam vainīgi laika apstākļi sāls/smilts maisījuma izskatā. Nu neko - atdevu servisa puikām labot. Solīja uz next nedēļu, bet teicu, ka es bez vello kā tante bez tramvaja. Mošk rīt sačinīs. Nu nekādi nespēju iedomāties, ka tik smukā laikā -6, -8C es neripinos.... Viss kopā prasās pēc otra vellapēda iegādes. Viens ziemai, otrs vasarai. Tā kā mums parasti ziema pāriet vasarā ar pavisam nelielu pavasara piedalīšanos un vasara ziemā tāpat, tad pietiks ar diviem ričāgiem.
Tos vellapēdistus vajadzētu slānīt bez žēlastības. Tenterē pa priekšu ka neapbraukt ne apiet. Atraduši "piemērotāko" gadalaiku izklaidēm. nene
Kāpēc? Arī manam vellapēdam ir pēc līdzības ar autiņu - ziemas radžotās riepas uzliktas. Pa Rīgas ielām braucu ar vidējo ātrumu ap 16-17 km/h. Vai Tu ar autiņu šādu vidējo ātrumu sastrēgumstundās daudz pārsniedz? Nez vai. Tev tik uzgāzēt pie zaļās, un nobremzēt pie sarkanā. Bet vello ripo vienmērīgi. Nu idiotus, kas necieš velosipēdistus esmu sastapis. Vienai kūkai sānu bik pabojāju spešl (pie auss tāfele -vēl mēģina braukt). Ar priekšējo šipeni nedaudz pastrādāju. :D Cienīsim viens otru, tad būs labi.
Armand. Ziemas laikā ieraugot metrapoles ielās velosipēdistu vienkārši h...ju. Nu kā, tik nejēdzīgā daudzumā, var "garšot sāls"??? Ieraugot kādu no divripuļu minamo savienības, es ar lielu līkumu mēģinu šamos apbraukt-dzīves pieredze. Tāpēc ziemā jūs nevēlos uz ceļiem redzēt un kā sugu tikai pieciešu.
Par cik pats esmu abās frontēs(pēdējās ziemas gan ar velo nebraucu), tad mēģinu saprast un iejusties situācijās, kuras gadās. Bet piekrītu Borodam un Albertam, ka mudazvonu netrūkst arī autobraucēju rindās. Un ir tiešām reti kaitinoši riteņbraucēji, kuriem prasās uzšaut!