Es ar vakar pirmo reiz vējenēs pabiju-no rīta vairāk mēģinājām uz spiņa ķert;pirmo diezgan ātri izdevās laivā iecelt,bet turpinājums nesekoja daudz uzsitienu un nomucienu līdz pietusējām pie kolēģa kurš uz garnelīti ik pa brīdim izcēla zobenzivi un mūsu ekipāža ar pievērsās pludiņmakšķerēšanai un copīte pavērās tik ar baigi daudz shodu nekas pirmai reizei desmit ar nav slikts rezultāts;laivu gan sestdienas rītā bij pie septiņdesmit;krastā dzirdēju par noķertu spožo uz garneli un mencu;kā jau iepriekš minēja jūrā cope ir forša.
Es šodien makšķerēju tikai uz vienžubura āķi, man bija 2 nr, super, tikai 2 tukšās copes un tikai viena velkot nogāja nost. 3 žubura āķi vairs nelikšu!
Tikko sazvanījos ar Kapraci, šis Pāvilostā mēģina vējenes tvarstīt. Netvarstās Pāris copes tik bija un vispār kāds pa kādai tik dabū. Runas klīst, ka nedēļu atpakaļ varējis simtos saķert, bet ticēt jau nevar visam ko runā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Piekrastē daži paziņas jau tikuši pie pirmajiem asaru lomiem. Izskatās, ka šogad būs labāks gads par pagājušo
Pagājušo gadu Saulkrastos bija riktīgā d.sā Trīs reizes biju un tikai vienu reizi vizmas dažus asarus dabūju Dikti ceru, ka šis nebūs tāds gads
Mencas neesmu ķēris, bet asaru cope līcī man baigi patīk. Ar nosacījumu, ka viņi tur ir
Mencas neesmu ķēris, bet asaru cope līcī man baigi patīk. Ar nosacījumu, ka viņi tur ir
Tagad mencas vairs nav... kādreiz....2kg meta atpakaļ.... p.s. no laivas tos līča asarēnus var vilkt ar ziemas makšķerīti. 3-5m dziļums. Ēsma maza kustīga slieciņa. Nu tā darīja senos laikos, kad nekādus mikrodžigus utml. nepazina.
Labdien ! Lasot forumu arī sagribējās aizbraukt pēc asariem uz saulkrastiem,par cik tajā pusē nekad neesmu bijis varbūt kāds var ieteikt kur tieši ir jābrauc ?