Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tie nav maniaki, tie ir tie, kas izmisīgi cenšas piedāvāt savu drauga plecu, lai Tu vienatnē nesēdi. Ja nu, kas slikts notiek....
besī man tie apurbēji... jomajo, nemāk paši atrast zivi un citiem arī neļauj ķert.
biju nesen uz copi, kur redzēju kā pielūdz manu kasti - izvilku 3 smukus asarus pēc kārtas un cope pierima, lai nezaudētu veiksmīgo āliņģi, atstāju kasti un pārvietojos uz citiem saviem āliņģiem, kamēr cīnījos ar vienu puskiloasari, tikmēr jau kādi 6 gabali bija ielenkuši manu kasti un aktīvi urbās... rezultāts - neviens neko nedabvūja, es tajā vietā arī vairs nē... otrs niķis viņiem ir pēc izurbšanas pusminūti skalot āliņģi un tad ar skaistu sviedienu nomest urbi, kas uz plika ledus rada zivīm ļoti tīkamas skaņas...
Nu nevelk uz to ziemas copi, varbūt sestdien vai svētdien
Vo, vo. Kaut kā no ledus vairs negribās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nu sveiki copmaņi.šodien biju ezerā nu kērās tīri labi salīdzinājumā pret pēdējo nedēļu.nu bet protams zivs mazas rauda,asaris,kīsis.asaris lielākais ap 100 gramu.citi gan 7 cm garumā pat kauns tādus nest uz mājām.nu kopā samakškerēju 743 gramus.nu bet tas ir labāk kā nekas.un protams iebarotā ālingī.citi zvejnieki kas meklēja labās vietas vispār neko labu nenomakškerēja,vieta kur makškerēju Rēzeknes novads,Dricānu pagasts...Sološnieku ezers...
Šorīt centrā pretī Saules akmenim riktīgs kolhozs! Līrum-lērums!
kaut kas man iekoda un nolēmu aiziet pāri ielai līdz ezeram nekad neesmu ziemā tur bijis uz vakara copi. tad jau vakarā atskaitīšos kā gāja un ko satiku vai nesatiku.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!