o bus ari japameigina ar tiem fideriem pacopet , jo Annenieku ezera un zebriti visi ar tadiem pamazam sak staigat laikam labi strada ta sistema, es protams esmu iesacejs sini joma
cik apmeram maksa fidera kats prieks iesacejiem ,protams par sapratigu cenu , un kadas firmas jus iesakat ?
Skatoties no vietas, kur gribi copēt. Ja Daugava, Lielupe, kādi citi palieli ūdeņi, tad , kā jau "spulgitis" teica, pietiek ar ekonomisko Salmo Taifun 3,90m. Tādu kātu nav žēl arī salauzt. Tikai žēl ir pēc tam to nolikt kaktā, kad jauns kāts tiek iegādāts
Vakar biju Daugavā patrenēties ar sacensību sistēmas montāžu - šoklīders un slīdošā barotava. Strādāja viss kā pienākās. Upes reljefa un gultnes dēļ daudz materiāla pēc copēm atstāju Daugavas dzelmē (3 sistēmas un 9 pavadiņas) Esmu atsvaidzinājis iemešanas iemaņas un atguvis ticību Daugavas zivju resursiem. Šajā vietā Izvilku krietnu daudzumu cepamzivju Tajā skaitā vienu breksi mazliet zem 2 kg
Lielajam breksim sāna svaigi kosta rēta. Jautājums - ja breksis ir ap 2 kg. cik lielai jābūt līdakai, lai šādu breksi ķertu savai maltītei?