ja likās, ka pa copi zinu diezgan daudz, tad šādu trickwormu gan nebiju dzirdējis bet apskatiju video, šī tehnika saucās texas rig. Zāļainās un seklās vietās ļoti rezultatīva. Tikai kāds tur sakars ar pludiņu gan nesapratu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jā ceru ka spiningotaji rit man netraucēs izbaudīt pasākumu Laivu karnevāls 17 km nobraucienā pa Gauju A līdaks ņems 2.maijā, pirmajā pat neesot verts meģināt
1.maijā sezonu atklāju ar Raivi un Kasparu Bauskā, Mēmelē. Uz trijiem 11līdakas, neviena nebija mēra
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt arī es atklāju līdaku sezonu Jūdažu ezerā.No paša rīta gan lietus lija,bet tā gribējās paspingot ka domas bija tikai par copi.Pirmās stundas pagāja bez copes,bet tad kaut kā sāka pieteikties līdacēni gan uz vobleriem ,gan uz rotiņu.Laikam gumijas zivtiņu un bleķi nemācēju šīm piedāvāt,jo uz tiem neko nedabuju.Kopumā jau tika izvilktas seši līdacēni un divas tāda paša izmēra atkabinājās velkot uz laivu,protams visas zivis peld tālāk.Laiciņs gan nebija pārāk foršs ,var teikt visu dienu vējš un lietus,brīžiem tik uz nelielu brīdi uzspīdēja saulīte.Katrā ziņā forši pavadīta diena uz ezera.
A es šodien biju ielaidies Ķīšezerā. Šodien nebija mana diena. Īsais rezumē ir tāds - pūta baigais vējš, man nebija ne copes, aprāvu divus labus līdaku šūpiņus, salauzu spiningam spici, dabūju airēt 2km pret vēju, kas man aizņēma 40min un tad vismaz copes noslēgumā pozitīvais ir tas, ka Zivnieks man atbrauca pakaļ un aizveda līdz garāžai, atbrīvojot mani no vēl kādu 3km airēšanas pret vēl lielāku vēju....labāk būtu ēdis