Aigar, lūdzu, uz nākamajām brīvdienām jau aicināt uz spāru svētkiem
Man tak pamati pat vēl nav! Šodien gribu uzsūtīt bruses, bet man vēl galvenais arhitekts nav iedevis konkrētos skaitļus cik un kādu izmēru man vajag!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lai nav jātaisa jauna tēma - vakar sākās remonts apvienotajā sanitārajā mezglā.
Šodien daudz kas izlidināts āra un sasniegta pamatgrunts (apakšā jābūt pagraba pārsegumam - parastie arkveida ķieģelīši ar nezināmu slodzes izturību...).
Tas sniegputenis te tagad galīgi nelaikā un nevietā!