Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vai kāds no portāla lietotājiem ir makšķerējis Vendzavas dzirnavezerā? Vēlos noskaidrot vai tas ir atvērts makšķerniekiem. Pirms gadiem trīs, kad tur biju,pa perimetru bija izvietoti plakāti ar brīdinājumu nemakšķerēt.
Bērnībā gan tur tiku makšķerēt, tas bija 90to sākumā.
Pie Mazā Anša. Viss skaisti un sakopti, ceņņiks 3€ lai copētu. Kā ar copi tu , gan nezinu. Blakus, pāri šosejai, arī Vaidavas ezers
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Hei visiem, lūgums pēc padoma. Es ar 5 gadigo meitu gribu aizbraukt uz kadu diki, meitai kadu zivi izvilkt, domaju par kādu maksas diki pieriga, jo atklata tilpne neko nejedzu nokert bernam negribu visu prieku sabojat sezot tuksuma visu dienu. Doma ir par sestdienu, bernam atbilstosa laika, ne agri, varbut pecpusdiena. Kada jusu pieredze,kur un ka labak?
Pašam personīgās pieredzes ar dīķu copi nav. Pierīgā zinu, tikai Upesciemā Alberta dīķus un vēl kaut kādi tur ir. Kāda tur cope - nav ne jausmas. Bet tādam nolūkam jau var derēt arī kāds karūsu dīķis/ezeriņš, es tā domāju. Lai gan maksas dīķī, protams viss ir labiekārtotāks.
Vēlos pamēģināt ķert butes Rīgas jūras līcī pie Lilastes. Vai gar krastu no Lilastes līdz Zvejniekciemam. Kur Jūs man ieteiktu braukt?Neesmu līdz šim nekad bijis tajā pusē. Būtu labi atrast tādu vietu, kur no auto līdz pludmalei nav vairāk par 1 km.
Negribās Tavas vēlmes aplauzt jau saknē, bet diemžēl tā būs jādara. Līcī butes ir, bet ļoooooooti tālu no krasta dēļ sekluma. Veiksmes gadījumā pārīti varbūt noķersi, bet arī Daugavā un Lielupē pa kādi var noķert. Ja gribās daudz maz veiksmīgu bušu copi, tad skaties Kolka-Liepāja virzienā. Vēl gan mazliet par ātru, bet tur praktiski visu gadu pa kādai var noķert. Īstā bušu cope sāksies, kad rudens sāksies.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Buļļupe šogad dāsna ar asariem un zandartiem. Ķer pat visi vietējie Ivani un Jankas, ar parasto grunteni. Pat es šobrīd esmu sācis vairāk spiningu izmantot un jāsaka, ka diezgan rezultatīvi. Manuprāt tāds gads vēl nav bijis....