Bērziņam blakus psihiatriskajai slimnīcai saplīst automašīna... Kamēr apsargi maina riepas, viņš izkāpj paelpot svaigu gaisu un skatās uz slimnīcas logiem... Bet te viens psihs parāda viņam logā kulaku. Nu arī viņš parāda kulaku. Trakais viņam divus kulakus. Bērziņš pagroza pirkstu pie deniņiem un aiziet. Aizbrauc, stāsta Straujumai- vot tāds muļķis tur psihenē bija- rāda man kulaku, es viņam arī, rāda man divus, es parādīju, ka viņš ir muļķis un aizbraucu. Psihs stāsta savējiem- šodien redzēju Bērziņu, rādu viņam- "Turi Latviju!", viņš man- "Turu!", es viņam- "Turi abām rokām!", viņš- "Smadzenes trūkst"...
Notiek konkurss sieviešu žurnālam "Majsaimniece". Konkursā uzvar 10 gadīgais Jānītis. Sašutis vīrietis uzraksta vēstuli žurnālam: "Man ir 65 gadi, sievietes zinu jau no 12 gadiem, bet jūs balvu piešķīrāt kaut kādam sīkajam!?"
Žurnāls atbild: "Uz pirmo konkursa jautājumu "Kur sievietēm ir sprogaini mati?" Jānītis atbildēja pareizi - Centrālajā Āfrikā, bet ko Jūs atbildējāt un pat uzzīmējāt?!!!
Uz otro jautājumu "Kā sauc sievietes galveno orgānu?" Jānītis arī pareizi atbildēja - "Sieviešu vispasaules federācija". Bet ko Jūs atbildējāt un vēl uzzīmējat?!!!!!!!
Uz trešo jautājumu "Ko sievietes ar nepacietību gaida katru mēnesi?" Jānītis arī pareizi atbildēja, ka žurnālu "Mājsaimniece", bet ko jūs uzrakstījāt?!!!!! Paldies, ka vēl neuzzīmējāt!
Šito netaisnību! Divdesmit divi spēlētāji, divi treneri, desmit rezerves spēlētāji, tiesnesis, divi līnijtiesneši, seši operatori, trīs televīzijas darbinieki, piecdesmit žurnālistu un astoņdesmit tūkstoši skatītāju, bet tas balodis ņem un uzkakā uz galvas tieši man!
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Ja cilvēki spētu lasīt manas domas, es dabūtu pa purnu diezgan bieži
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
21.gadsimts. Ir draugiem.lv, facebook, skype, e-pasts, mobilie telefoni......bet nē viņam vajag divos naktī pie mana loga bļaut: "Dainīiii, alu dzersi?"
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...