Konkurss noslēdzies! Nedaudz ar kavēšanos, bet sākam balsošanu! Shēma vecā. Balsojam par trim pieteikumiem. 1.vieta - 3punkti 2.vieta - 2punkti 3.vieta - 1punkts
Pretendenti: Kapracis - ziemas bildes Alberts - sniegavīriņš parcopi - niedres un ledus parcopi - video "ziema klāt" parcopi - sniegotais zars july - ledus pie karjeras july - ziemas prieki july - klusā daba renars27 - mednieku kamera urmaas - ledus J0nis - boris J0nis - zivis uz ledus J0nis - sardziņš
Balsošana termiņš - 10.februāris 23:59!
Mana balss: 1. Kapracis - ziemas bildes 2. urmaas - ledus 3. July - klusā daba
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Par cik konkurss ir "ziemas prieki" tad man prieku izraisija 1. Alberts (sniegapanks) vienkārši ņirdzīgs sniega veidojums 2. J0nis (sardziņš) prieks noteikt man sejā būtu, ja tas signalizētu copi, kad sēdi bez copes jau 3 stundas 3. July (klusa daba) Pēc tā jau vienmēr priecīgāks prats
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bija laiks nobalsot, kuri gribēja, tie nobalsoja. Balsojuma rezultāti: Kapracis13pt Alberts11pt J0nis8pt july - klusā daba 7 parcopi - video "ziema klāt" 4 parcopi - niedres un ledus 4 parcopi - sniegotais zars 3 urmaas - ledus 2 july - ziemas prieki 2 renars27 - mednieku kamera 1
Izvēles konkursā "Ziemas prieki 2016/2017!",sīvā cīņā, uzvarējis ir - Kapracis! Kapracis saņems balvu un viņam pienākas diploms!
Veiksmi visiem nākamajos konkursos!