Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
No 2015.gada 8.decembra startē jauns konkurss "Ledus meklējumos, jeb pirmie lomi no ledus 2015."
Konkursa nolikums.
Konkursā drīkst piedalīties jebkurš šajā vietnē reģistrēts lietotājs. Konkursa uzdevums ir tāds, ka dalībniekam jānoķer kāda zivs, tā jānomēra un jānosver, pēc tam jāieliek šajā tēmā bildes. Obligāti jāpievieno aprakstu, kā zivs noķerta. Par aprakstu būs papildus punkti. Pieteikt var jebkuras zivs sugu. Vērā tiks ņemta katras sugas īpatnība, tāpēc uzvarēt var arī ar kādu raudu vai breksi! Var pieteikt arī visu lomu. Katrs konkursa dalībnieks drīkst pieteikt 5 trofejas, vai piecu reižu lomus. Konkurss sākas 2015.gada 8.decembrī un noslēgsies 2016.gada 29.februārī plkst 23:59 Uzvarētājs tiks pie balvas! Uzvarētāju noteiks speciāli izveidota žūrijas komisija!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu protams. Konkurss ir par lomiem tieši no ledus, nevis no krasta, no laivas, vai no putuplasta gabala :D Bet nu, ja ņem tā tieši un konkrēti Tavu jautājumu, tad vari nobildēt savu lomu vai zivi, arī krastā. Bet tā, lai nezustu ticamības moments, ka ķerta ir no ledus un ar ziemas copes rīkiem
Šī gada cope iesākas labi ar 10.8 kg 110cm līdaku. Līdaka paņēma uz karodziņ makšķeres,esmā karūsiņa. Beidzu cīņu ar skaistu asaru kura svars bij 984g.Un pēc laicina izšāva karodziņ makšķere,piegaju un skatos ka lēnām tinās es vel nogaidu.Kā beidza tit ta biki piecirtu,un jutu ka pret baļķi:) Cīņa notika +/- 20 min. Bez kaimiņu palīdzibas drošivien nebūtu ticis galā,jo nebija gafa.. Autors:Renārs Gorsvans Ne asakas!
Nopietns kukainis un nopietns pieteikums konkursam!
Tomēr dabūja laukā pēc kādiem 7 shodiem pirms tam :DDDD . Ja pareizi atceros, tad 1,2 kg vērtē. Protams uz bļitku - mani nosacījumi bija strikti, brauksim tikai no ledus un ķersim tikai uz bļitku ... Jo pazoru, ka mans dēls ķer akvārijā, da vēl uz kaut kādu pazorno garneli vai kukurūzu :P es nepārdzīvotu :DDD - tikai uz papa drāztajiem bleķīšiem ...
Šī jau sīkajam otrā izvilktā "rekordforele" 2,410 kg vērtē. Pirms noķeršanas bija sapīcis ļoti, jo brītiņu pirms tā i neievilka caurumā uz acs (manas) ap truli vērtu foreli. Tā kā pasūtījumus sīkais viens pats nebija spējīgs izpildīt, pasportoju arī es ar 0,16 aukliņu un trīs 1,6-1,7 kg izvilku arī.