Jā, konkurss noslēdzies. Sākam balsošanu! Pēc Borodas parauga, par trim labākajām bildēm! raksta
Es te par manā skatījumā labākajiem autoriem. Bilžu daudz un foršas. Bet ir kam sanāk druscītiņ man tīkamākas bildes, bet visas bija super. Prieks baudīt tādu rudeni.
A, ja nopietni, tad baigi grūti bija izšķirties. Par trešo tā arī neizšķīros, tāpēc katram pa puspunktam ;) 1. Je6ka 2. Marti 3. Bebrs/Kapracis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Viennozīmīgi! Mana balss par: 1. Koka_Klucis (Skats no panorāmas) 2. Boroda ( Tā tā dzīv' paiet, nu kaut kas te pievelk) 3. Bebrs (Nu vairākas skaistas, kvalitatīvas)
Balsošana beigusies! Līdz ar to noslēdzies arī fotokonkurss!
Paldies visiem konkursa dalībniekiem un tiem, kas balsoja. Cīņa ritēja sīva par pirmo vietu divu konkursa dalībnieku starpā!
Punktus žūrija rēķināja šādi: Par katru, kuru balsotājs ierindojis pirmajā vietā - 3punkti! Par katru, kuru balsotājs ierindojis otrajā vietā - 2punkti! Par katru, kuru balsotājs ierindojis trešajā vietā - 1punkts!
Šādi izskatās žūrijas aprēķini: 1. Je6ka 1+3+1+3+3+2+3+3+2=21 2. Bebrs 3+1+3+2+1+3+1+1+3+1=19 3./4. Koka Klucis 2+2+3=7 3./4. parcopi 2+2+1+1+1=7 Marti 3+2=5 Boroda 2+2=4 Copmanis78 2+1=3 Kapracis 2+1=3 J0nis 3 Feederis241 1
Tātad fotokonkursa "Nāk rudens izgleznot Latviju 2015" uzvarētājs ir Je6ka! Apsveicam un gratulējam!
Je6kam pienākas diploms, bet konkursa balviņu varēs saņemt, pie tikšanās kopīgā copē!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu baigais cīniņš ar Bebru mums tur izdevās un ar trīspunktu metieniem mums viss kārtībā... :D Gribētu teikt paldies lielu atbalstitajiem, faniem, draugiem, ģimenei, kā arī konkursa organizētajiem un pašam rudenim!