Bebrs, superīga bilde! agrāk jau Tu liki ne tikai copes bildes, bet visvisādas un visiem bij liels prieks tās vērot! bildē izskatās, ka mamma ir mirusi un vīrs skumst:))
vienkāršais, šis nav tas portāls, kur prasība ir -augstas kvalitātes fočenes! protams ir prieks, kad Bebrs vai Marti un pa retam vēl kāds iemet kādas kvalitatīvas fočenes, kur pamielot acis, bet pārsvarā veči iemet fočenes no prastiem telefoniem par copes atskaiti vai kādu foršu dabasskatu, bez nekādām pretenzijām un augsto mākslu un tas mums te ir visnotaļ pieņemams un atbalstāms! ja Tev ir kādas pretenzijas, tad labāk tās paturi pie sevis! un kā jau te minēja je6ka, tad mēs te neesam pieraduši gānīties kā CL. lūdzu, to ņemt vērā un ievērot!
Nu jā vienkāršais,visu jau pateica Je6ka ar kapraci Un Bebr tev ar galīgi tukša bilde ,es tur neko nesaskatu kā tikai divas zivis Labi pajokojām pietiek Tā kā rezultātu vel nav un ja nav par vēlu es balsoju
1.Eidis 2.Boroda 3.Anatolijs
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Konkursa uzvarētājs ir Eidis! Apsveicam uzvarētāju!
Pēc nolikuma otrai un trešai vietai pienākās diplomi, bet sakarā ar mazo konkursa dalībnieku tādi netiks iespiesti! Paldies visiem, kas tomēr piedalījās un kas balsoja!
Par balvas saņemšanu ar uzvarētāju vienosimies privāti!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mana fototehnika ir Iphone 5s. Kvalitāte ir mazliet sabojāta, jo nāk caur facebooku. Agrāk līdzi nēsāju vienu no lētākajām spogulenēm canon 1000D, bet tagad roka neceļas staipīt līdz vēl spoguleni, jo bieži sanāk apkrauties līdz ausīm, ja vēl uz balto zivi iet.
Mana fototehnika ir Iphone 5s. Kvalitāte ir mazliet sabojāta, jo nāk caur facebooku. Agrāk līdzi nēsāju vienu no lētākajām spogulenēm canon 1000D, bet tagad roka neceļas staipīt līdz vēl spoguleni, jo bieži sanāk apkrauties līdz ausīm, ja vēl uz balto zivi iet. :)
Forši sanācis, laikam man tomēr būs jāpāriet uz jauno telefonu... Vislaik gribēju sakrāt kapeikas spogulenei, bet kaut kā iztērējās šogad pa mačiem braucot (pārsvarā fīderēšanā). A telefons man vecais, esmu laikam iesīkstējis...