Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sasapņojies ! Pēc šāda sala konkursa "Ledus meklējumos" termiņš būs teju bezgalīgs ! Manos krajos, ļoti iespējams, ka ledus turēsies līdz kādam 10.aprīlim, ja ne ilgāk ... Vēl kāds noteikti pieteiks kādu smuku breksi, raudu, līdaku, varbūt zandartu utt. līdz ledus vāks nokusīs ...
Jutrix, nepodkaļivai !!!! uz svariem uzliek škīvi tad nospiež pa nullēm Nu ja,Tevi jau jāpamāca. Cik dzirdēju Tu arī gribi iegādāties tādus pašus svariņus ,tikai neņem tik lielu šķīvi ,esot piedāvājumā ari mazāki un piecstūraini
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Prieks Boroda bij dubultā ,tāpēc ka nebija gaidīta. Parasti braucam uz Jelgavu vimbās ,bet tākā vēl šīs tur nēsot īsti ieklīdušas ,aizbraucām nedaudz tālāk uz Svēti . šai upītē arī es pirmo reizi tiku pie šāda loma kaut biju dzirdējis nostāstus par to tanti kas kautko bija dzirdējusi !!!!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
par asti es arī īsti nesapratu ,baigi interesanti -galvenais ka liekas kā ar šķērēm taisni nišņikāts
Īsti gan nezinu, bet man liekas astei gals tika aprauts aukstuma dēļ- sasala un pēcāk tika traumēts astes gals liekot to kastē, bet varbūt vienkārši J0nim gribējas ļoti ēst - Tā tik mana versija...