marti man jau ar, bet uz copp tomēr gribās a kamēr ļedus naff, tad jāpabraukā nebūtu tas trakais vējš, ta jau būtu baigi feini - iepirktais norffin extreme2 savu darbu paveic apbrīnojami - pašam nevienu brīdi nav auksts + sestdien visu dienu lija lietus, bet cauri netika ne pile. stulbi, ka visu laiku ir slapjas rokas un vējā baigi saldē, bet cimdus un makšķeres es apvienot nemāku - tāpat cimdi paliek slapji un jēgas nekādas, ziemā cita lieta, tur rokas nav jāmērcē redzēs vai nu jau esmu noslēdzis sezonu, vai arī darīšu to nākamajās brīvdienās pļac, un vēl uz buti gribās, bet baigos vējus sola
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
paldies visiem! p.s. ščukārim iekš kuņģa pārdesmit kazaragi - tie šogad ir nenormālā kvantumā - katrā smēlienā pa čupai, moška jāmauc uz āķa pa kādiem 5 durekļiem un viss notiksies provēju uz āķa likt pa 3 asarīšiem, bet nekādas reakcijas nebija
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Boroda zinu, ka kaitīgi vakar darbā sēžot mēģināju apkopot savas atskaites vienkopus, tā teikt, priekš sevis tādu kā arhīviņu uztaisīt, ko pēc gadiem būtu feini palasīties un tādā veidā apkopojot, protams, sagribējās arī pārlasīt - aš pus diena pagāja
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)