marti tur starp durvīm ir starpsiena? ir iespējams apakšējajā nodalījumā kurināt un augstāk uz karsta bleķa uzlikt kaut ko gruzdēšanai? a ja tā, tad no apakšējā posma prasītos ārā skurstenītis
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nav slikts variants. Bet man prasās vēl kaut kas kompaktāks, ko var bez problēmām ņemt līdz uz copi. Kas neaizņem daudz vietas, jo bagažniekā vienmēr par maz vietas jau tā
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
papētīju tuvāk savu kasti - pilna ar ūdeni tātad hermētiska! bet nodalījums dūmenim nav - viss iet pa taisno kaut kā. bet varbūt, ka tur cits princips - sakurina ārpusē un kad ogles tad iegrūž to šūplādi iekšā???
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
hmmm...nu nez...ja nu vienīgi uz oglēm tad uzmauc kādu zaļu alksnīti virsū, lai lēnām gruzd un dūmi taisās, bet kā nokontrolēt, ka tas alksnis neaizdegās? nezinu!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nav gluži kūpinātava, bet... Vakar netā uzdūros interesantai štellei.
Pēctam atradu youtubē kā to uztaisīt.
Šodien mežā pamēģināju, baigi labā lieta! Pārnēsājams ugunskurs, kas deg pāris stundas. (mums egles klucis dega vairāk kā 3h.) Ērti varētu būt arī ēst uz tāda gatavot, un ideāls, ja mēdz rokas salt. Vajadzīgs arī tikai 1 klucis uz pāris h. Iesaku pamēģināt.
pieķēros savas krūmu virtuves tjuningam. biju jau kaut ko līdzīgu uztaisījis, taču lietošanā atklājās būtiski defekti, kuri pakāpeniski tika uzlaboti un pagaidām esmu apstājies pie šādas stadijas:
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!